Hé nieuwe
Collega!

Bij AddComm staan we garant voor optimale klantcommunicatie. We houden van uitdagingen en bedenken steeds nieuwe, betere en efficiëntere oplossingen. Is dat ook waar jij energie van krijgt? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer in één klik. Vast salaris, een baan om in te groeien, feesten én leuke collega’s.

 

Wat
Bieden wij

Extra's

Extra's

Extra's

Denk hierbij aan meer dan 30 trainingen in de AddComm Academy, elke dag een verse lunch, een telefoon, laptop en auto van de zaak. En natuurlijk een reiskostenvergoeding en pensioenregeling.

Flexibel werken

Flexibel werken

Flexibel werken

Werkgeluk staat voorop. Een goede balans tussen privé en werk is belangrijk. Dit betekent 60% op kantoor en 40% thuis.

Cultuur

Cultuur

Cultuur

Werken op een inspirerend kantoor en een ongekend goede werksfeer. Work hard, play hard. Dat betekent bij ons de leukste borrels, poolen, tafelvoetballen, keihard trainen in onze in-house Gym of volledig kopje onder in onze ballenbak.

Onze
Kernwaarden

Uitdagen

Uitdagen

Uitdagen

Jouw challenge? Jezelf -en je collega’s- uitdagen om klantcommunicatie elke dag weer beter, slimmer en overzichtelijker te maken dan de dag ervoor. En heb je een idee? Dan staan wij daar altijd voor open. Of je nu een week, een maand of een jaar bij ons werkt.

Verbinden

Verbinden

Verbinden

Het leggen van verbindingen is onze kracht. Daarom heerst er bij AddComm een ongekend goede werksfeer, waar hard werken en plezier maken hand in hand gaan. Wat dacht je van een leuke vrijmibo of een potje pool, tafelvoetbal of darten tijdens de pauze?

Toewijding

Toewijding

Toewijding

AddComm staat voor toewijding, kwaliteit en betrouwbaarheid. Dat zie je in alles terug. We staan altijd voor elkaar klaar, en heb je een vraag? Dan is er altijd wel een collega die jou kan helpen. Samen staan we garant voor optimale klantcommunicatie.

Leonie & Inge
over AddComm

Onze
Vacatures

Filter vacatures op afdeling

“Bij AddComm krijg ik de vrijheid om mijn functie en het reilen en zeilen op de afdeling naar mijn eigen hand te zetten, waardoor ik het ook een beetje zie als mijn eigen onderneming.”

– Bert Buurma –
Productiemanager

 

Lees dit verhaal

Verhalen
van medewerkers

<h2 class="compact-title">Verhalen<br />
<strong>van medewerkers</strong></h2>

Onze klanten