SMS: wie leest zijn SMSjes niet?

Hoe staat het met jouw e-mail inbox? Hoeveel ongelezen e-mail heb je? E-mails worden maar al te gemakkelijk weg geklikt. Of ze belanden in de spam-folder. SMSjes daarentegen, worden doorgaans binnen twee minuten gelezen, zo blijkt uit onderzoek.

SMS wordt door onze klanten voor diverse doeleinden ingezet. Marketing, incasso, sales, enzovoort. Wil je weten hoe het werkt?

Hier zet je SMS voor in

Betalingen: een SMSje wordt doorgaans binnen twee minuten geopend. De conversieratio's zijn zeer hoog. Ideaal om in te zetten als betaalbericht. Lees meer over een geautomatiseerd incassoproces.

Contextgericht communiceren. Met data van buiten kun je jouw SMS-boodschap nóg beter afstemmen op de context van de ontvanger. Voor het maximale resultaat. Met Flowize maak je eenvoudig en snel koppelingen met externe databronnen via de open API. Zonder IT kennis. 

Samenwerking met andere kanalen. Op ons innovatieve platform Flowize, werken alle kanalen met elkaar samen en wordt er interactief gecommuniceerd met de consument. Omnichannel communicatie. Alle kanalen zijn beschikbaar. Van SMS tot Facebook en van E-mail tot de berichtenbox van MijnOverheid. Gekscherend zeggen we wel eens dat we alleen de postduif nog niet als kanaal hebben toegevoegd.

Hoe wil jij je klant bereiken?

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons op 033 - 454 9000 of laat
je terugbellen.

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.