PrinterDriver: printen en verzenden op afstand

  • Grote tijdsbesparing
  • Voldoet aan juridische randvoorwaarden
  • Alle correspondentie automatisch opgeslagen

Het digitaliseren van documentstromen heeft in veel organisaties een hoge prioriteit. Een paperless office is de ambitie. De praktijk is vaak anders. Een ‘less paper office’ is voor veel organisaties al een hele stap en nog steeds worden er serieuze hoeveelheden documenten geprint en verzonden per post.

PrinterDriver is de oplossing voor organisaties die hierop willen besparen. Met de PrinterDriver, een eenvoudig computerprogramma, worden alle documenten op locatie bij AddComm geprint, gecouverteerd en verzonden voor de prijs van een postzegel. De postzegel die je sowieso al kwijt was als je het document zelf had moeten verzenden.

Bespaar tijd: alle tijd die je kwijt was aan de aanschaf van een printer, papier, enveloppen, postzegels, onderhoud van de printer, zoeken van materialen, enzovoort, kun je nu besteden aan nuttigere zaken.

Bespaar geld: naast de tijd die het kost om het printen en verzenden in eigen huis te doen, brengt het ook de nodige kosten met zich mee. Met PrinterDriver print en verzend je documenten slechts voor de prijs van de postzegel.

Altijd voldoende voorraad: geen zorgen meer of je nog wel voldoende enveloppen of papier van een afwijkend formaat in huis hebt: AddComm zorgt voor een seintje als de voorraad enveloppen beneden een vastgesteld peil komt. Bestellen is een fluitje van een cent en de voorraad kan rechtstreeks bij AddComm worden afgeleverd en opgeslagen.

Automatiseer je klantcommunicatie met alle AddComm services

Van oudsher is AddComm een print- en mailbedrijf. PrinterDriver is een product wat we ontwikkeld hebben waardoor iedere organisatie gebruik kan maken van de expertise waarmee wij groot zijn geworden. Maar de PrinterDriver werkt ook naadloos samen met alle andere AddComm services om al je klantcommunicatie te automatiseren en digitaliseren.

Zo werkt PrinterDriver uitstekend samen met Online Archive. Hiermee slaan we je geprinte documenten direct op in onze Cloud omgeving waarna we het document direct kunnen presenteren in je eigen front-end applicaties. Meer weten?

PrinterDriver Features

Vier-ogen principe: waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Afhankelijk van je instellingen kunnen belangrijke documenten pas worden geprint en verzonden nadat de juiste personen akkoord hebben gegeven.

Envelopkeuze: in enkele muisklikken kies je de enveloppe van jouw keuze. Je ziet direct het voorbeeld waardoor je zeker weet dat de brief in de juiste enveloppe de deur uit gaat.

Papierkeuze: papier kies je net zo makkelijk. Briefpapier of papier van een hogere dan standaardkwaliteit: we hebben het allemaal in huis.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons op 033 - 454 9000 of laat
je terugbellen.

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.