Print & Mail: opvallend en persoonlijk

Print & Mail, wordt dat nog gebruikt? Alles is toch digitaal? Wie dat denkt, moet eens een kijkje komen nemen bij AddComm.

Grote multinationals hebben het printen en verzenden van hoge aantallen post uitbesteed aan AddComm. Vaak in combinatie met onze unieke digitale oplossingen. Tientallen miljoenen berichten per jaar worden geprint en verzonden. Print & Mail is nog springlevend en heeft juist vandaag de dag ongekende mogelijkheden.

Weten hoe je daarvan kunt profiteren?

De nieuwste printtechnieken: als eerste bedrijf in Nederland implementeerden we inkjetprinting. En daar is het niet bij gebleven. We blijven vooroplopen in het inzetten van de nieuwste printtechnieken voor het beste resultaat.

Samenwerking met digitale kanalen: de ene klant wil zijn factuur per post, de andere klant per e-mail, Facebook Messenger of een ander digitaal kanaal. Bij AddComm combineer je eenvoudig print & mail met digitale kanalen. Neem eens een kijkje bij ons innovatieve platform Flowize.

Hoge verwerkingssnelheid: vandaag aanleveren, is vandaag geprint en aangeboden bij de postverzender. Zo kunnen we al printopdrachten verwerken tot en met het aanbieden in 6 uur!

Automatiseer je klantcommunicatie met de AddComm services

Met de dienst Print & Mail verwerken we al je fysieke communicatie snel en op kwalitatief hoogwaardige wijze. Maar de wereld verandert. Digitale kanalen zijn niet meer weg te denken. Daarom werkt Print & Mail naadloos samen met alle software tools van AddComm. Bijvoorbeeld op het platform Flowize. Zo automatiseren en digitaliseren we je klantcommunicatie. Meer weten?

Hou de regie over het volledige proces Met AddComm Connect beheer je zelf je teksten, geef je akkoord voor de opmaak en hou je de regie over het volledige proces.

Milieuvriendelijke productie We produceren op milieuvriendelijke wijze en voldoen dan ook aan de strenge ISO 14001 normering.

Jouw data is bij ons in goede handen Als je gevoelige data laat verwerken, wil je dat het op veilige wijze gebeurt. Daar kun je bij AddComm van op aan. Zo beschikken we niet alleen over een ISO 27001 certificering én een ISAE 3402 type 2 verklaring, maar garanderen we ook dat al jouw data binnen de Europese Unie opgeslagen en verwerkt wordt. Bekijk al onze certificeringen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons op 033 - 454 9000 of laat
je terugbellen.

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.