Online Archive: digitaal ontsluiten van documenten

  • Veilig (ISO 27001 en ISAE 3402 type 2)
  • Voldoet aan juridische randvoorwaarden
  • Alle correspondentie automatisch opgeslagen

Het beheren, bewaren en presenteren van facturen aan klanten, het digitaal archiveren van documenten binnen juridische kaders, het presenteren van financiële overzichten: met Online Archive kan het allemaal.

Eigen rechten- en autorisatiestructuur: je bepaalt zelf wat er met je documenten gebeurt, hoe deze worden beheerd en wie ze mag raadplegen.

Zeer goed beveiligd: financiële overzichten of andere gevoelige informatie moeten goed beveiligd zijn opgeslagen. AddComm voldoet daarom aan strenge normeringen op het gebied van informatieveiligheid. Zo zijn we ISO 27001 gecertificeerd en beschikken we over een ISAE 3402 type ll verklaring.

Automatiseer je klantcommunicatie met alle AddComm ervices

Met Online Archive kun je veilig, betrouwbaar en digitaal documenten opslaan en ontsluiten. Je presenteert documenten direct vanuit de cloud in je eigen front-end applicatie. Maar we helpen je ook alle andere klantcommunicatie te automatiseren en digitaliseren. De AddComm tools werken naadloos met elkaar samen op het platform Flowize en maken gebruik van ieder denkbaar kanaal.

Zo werkt Online Archive uitstekend samen met PrinterDriver. Hiermee kunnen medewerkers vanaf hun eigen werkplek bij AddComm documenten printen en laten verzenden. Voor slechts de prijs van een postzegel.

Hoe wil jij je klant bereiken?

Online Archive Features

Opslaan, beheren en raadplegen van documenten: al je documenten sla je op in Online Archive. Presenteer ze aan je medewerkers, leveranciers of klanten en ontdek het gemak van Online Archiving.

Automatische opslag: verstuurt jouw organisatie veel correspondentie? Laat alle e-mails en documenten automatisch opslaan in het Online Archive zodat je nooit meer wat kwijtraakt.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons op 033 - 454 9000 of laat
je terugbellen.

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.