MijnOverheid: communicatie
via de berichtenbox

Als (semi)overheidsorganisatie communiceer je regelmatig met de burger. Vaak over belangrijke zaken. Berichten die dus móeten aankomen. De Berichtenbox van MijnOverheid is de persoonlijke beveiligde postbus voor digitale berichten aan de burger.

AddComm verzorgt jaarlijks de opmaak en het verzenden van meer dan 200 miljoen berichten voor haar relaties. De Berichtenbox van MijnOverheid is daar een belangrijk kanaal voor. En wil je nog meer zekerheid over de aankomst van je bericht? Dan kunnen we het daarnaast ook nog via de post versturen.

Lever je data aan: of het nou via onze SFTP-server is of middels een API: als jij de data aanlevert, zorgen wij ervoor dat het juiste bericht bij de juiste persoon aankomt.

100% veilig berichten sturen: de Berichtenbox van MijnOverheid is 100% veilig. AddComm heeft dan ook certificaten behaald die voldoen aan de strengste normeringen, zoals ISO 27001 en een ISAE 3402 Type ll verklaring.

100% aankomstgarantie: de roots van AddComm liggen in print en mail. Mocht een bericht, om wat voor reden dan ook, niet aankomen in de Berichtenbox, kunnen we het automatisch laten verzenden per (aangetekende) post. Zo komt je bericht altijd aan.

Automatiseer je klantcommunicatie met alle AddComm services

Via de Berichtenbox van MijnOverheid kun je veilig, betrouwbaar en digitaal communiceren met de burger. Maar Addcomm helpt je ook al je andere klantcommunicatie te automatiseren en digitaliseren. De AddComm tools werken naadloos met elkaar samen op het platform Flowize en maken gebruik van ieder denkbaar kanaal.

Zo ondersteunen we belastingsamenwerkingsorganisaties bij de WOZ-inzage door hun klanten, maar zorgen we er ook voor dat hun medewerkers documenten vanaf hun lokale laptop bij ons kunnen printen en verzenden via PrinterDriver.

Hoe wil jij je klant bereiken?

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons op 033 - 454 9000 of laat
je terugbellen.

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.