Digitale Postkamer: al je post digitaal

Een ‘paperless office’ is voor veel organisaties de ambitie. Een ‘less paper office’ is echter voor de meeste organisaties al een hele vooruitgang. Met de Digitale Postkamer van AddComm zet jouw organisatie hiermee de eerste stap. 

Dankzij onze geavanceerde scan-en-herken software wordt alle inkomende post automatisch gescand, herkend en automatisch digitaal verwerkt. Zo krijg je grip op het postproces en komen de juiste documenten op tijd bij de juiste personen aan. 

Documenten altijd en overal beschikbaar: werken doen we tegenwoordig plaats- en tijdonafhankelijk. Wel zo handig dat je inkomende poststukken dan digitaal kunt ontsluiten en je deze vanaf iedere plek met een internetverbinding in kan zien. 

De juiste documenten op tijd bij de juiste persoon: in grote organisaties kunnen poststukken een behoorlijke zwerftocht maken voordat ze op het juiste bureau belanden. Met de Digitale Postkamer is dit verleden tijd. Documenten worden gescand en komen direct in het digitale postvak van de juiste persoon of afdeling.  

Direct de juiste gegevens in het juiste systeem: niet alleen de juiste medewerkers krijgen de juiste documenten, de gegevens kunnen ook worden doorgezet naar de juiste systemen. Zo kunnen facturen bijvoorbeeld direct ingelezen worden in een boekhoudsysteem. 

Automatiseer je klantcommunicatie met alle AddComm services

Met de Digitale Postkamer zet je de volgende stap in het geautomatiseerd en digitaal verwerken van communicatie. Maar de Digitale Postkamer werkt ook naadloos samen met alle andere AddComm services om al je klantcommunicatie te automatiseren en digitaliseren. 

Zo werkt de Digitale Postkamer uitstekend samen met Online Archive. Hiermee sla je alle inkomende documenten, binnen de juridische kaders, op in een online archief voorzien van metadata. Personen met de juiste autorisatie kunnen vervolgens vanaf iedere plek met een internetverbinding deze documenten bekijken. 

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons op 033 - 454 9000 of laat
je terugbellen.

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.