Custom Apps: zelf gemaakt, zodat we zeker weten dat het goed is.

  • Volledig op maat gemaakt voor jou
  • Whitelabel mogelijk
  • Te koppelen met eigen systemen

Een eigen app in de appstore? In een eigen beveiligde omgeving documenten aan je klanten presenteren? Een portal waardoor je documenten digitaal beschikbaar maakt voor je medewerkers? Bij AddComm hebben we het allemaal al meerdere keren gemaakt.  

Met AddComm Apps doen we waar we goed in zijn: communicatie op grote schaal digitaliseren en automatiseren. Alles zelf gebouwd, zodat we zeker weten dat het goed is.

Wat kunnen we voor jou maken?

Enkele voorbeelden van Custom Apps

AfvalWijzer: een app die inmiddels meer dan 130 gemeenten in Nederland inzetten om met hun inwoners te communiceren over afval. Lees meer over AfvalWijzer

Klantportaal: voor een incassobureau hebben we een klantportaal gebouwd waarin de debiteuren kunnen zien welke facturen er nog openstaan. De facturen kunnen direct betaald worden middels DigiAccept, ons innovatieve platform voor factureren en incasseren. Lees meer over DigiAccept

Automatiseer je klantcommunicatie met alle AddComm services

Met Custom Apps bouwen we maatwerkomgevingen waardoor jouw klant meer tevreden is met de communicatiemogelijkheden van jouw organisatie. Al onze apps, portalen en mijn-omgevingen laten we naadloos samenwerken met je eigen systemen maar ook met de AddComm services.

Zo kunnen we bijvoorbeeld facturen in jouw klantportaal presenteren aan je klanten, maar ook direct archiveren met Online Archive. Of een betaalverzoek versturen met onze service DigiAccept als de factuur gereed staat.

Hoe wil jij communiceren met je klant?

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons op 033 - 454 9000 of laat
je terugbellen.

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.