AddComm Flow: jij
bepaalt hoe je de klant
bereikt

  • Uitgebreide workflows
  • Zelf koppelingen maken
  • 100% GDPR-proof

Communicatie is overal. Je klanten hebben realtime toegang tot talloze kanalen. Elk individu heeft zijn eigen voorkeuren. Facturen per post, serviceberichten per mail. Of, voor generatie Z, service via Facebook Messenger en een betaallinkje per SMS of WhatsApp. Je weet dat je mee moet maar je hebt moeite met de mogelijkheden en bijbehorende verwachtingen die in hoog tempo toenemen. 

Met AddComm Flow nemen we deze pijn bij je weg. Ieder kanaal staat tot jouw beschikking. Realtime data is altijd en overal beschikbaar. Benader iedere individuele consument via het kanaal van zijn of haar voorkeur met hyper-gepersonaliseerde informatie. Automatiseer acties en volg het ritme van je klant. Anyplace, anywhere, anytime. 

Alle klantcommunicatie: betaalverzoeken, serviceberichten, afspraken maken, marketingacties: als het communicatie is, kan het.  

Alle kanalen: voor ieder individu het juiste kanaal. Social media, E-mail, SMS en zelfs geautomatiseerde spraakberichten: AddComm Flow heeft het in huis. Gekscherend zeggen we wel eens tegen elkaar dat we alleen de postduif nog niet als kanaal hebben toegevoegd. 

Alles geautomatiseerd: wil je 10, 100 of 100.000 klanten op één dag benaderen? AddComm Flow is gebouwd om te automatiseren. Creëer je content (e-mails, webpages, briefteksten, etc.), richt je workflow in en met een druk op de knop valt het bericht op de spreekwoordelijke mat bij je klant.  

Automatiseer je klantcommunicatie met de volledige AddComm Suite

De AddComm Suite bestaat uit losse software-oplossingen die naadloos met elkaar samenwerken op het platform AddComm Flow. Door de verschillende oplossingen te combineren, stellen we organisaties in staat hun klantcommunicatie te automatiseren. We maken optimaal gebruik van de kracht van data door externe databronnen te combineren met je eigen data. Zo sluit je perfect aan bij de context van de ontvanger

Hoe wil jij je klanten bereiken? 

AddComm Flow Features

Uitgebreide Workflows: de naam AddComm Flow zegt het al. Workflows zijn de basis van de software waarmee je alle communicatie automatiseert. De workflows in AddComm Flow zijn realtime en zo flexibel als nodig is.

Externe data gebruiken in je communicatie: heb je een externe databron? Koppel deze eenvoudig aan AddComm Flow en combineer deze met je eigen data voor optimale communicatie. 

API-koppelingen maken in 10 minuten: via een eenvoudige interface leg je koppelingen tussen ieder systeem en een open API en AddComm Flow. Daarmee combineer je externe en interne data voor de beste klantcommunicatie.

Chatbots: binnen enkele minuten bouw je zelf een chatbot voor op je website welke je geautomatiseerd gesprekken kunt laten voeren. Perfect om in te zetten voor Conversational Marketing! 

Incasso: AddComm Flow wordt veel ingezet om incassoprocessen te automatiseren. Voor diverse organisaties hebben wij het complete incassoproces in kaart gebracht en handmatige acties geautomatiseerd. Met onze service DigiAccept betaalt de klant met twee muisklikken zijn factuur en wordt deze volledig verwerkt. 

100% GDPR-proof: alle data in AddComm Flow blijft gegarandeerd binnen Europa. AddComm werkt niet samen met bedrijven uit de United States en zal nooit data overdragen aan derde partijen, tenzij zij daartoe door de Nederlandse wet verplicht is.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op.
Bel ons op 033 - 454 9000 of laat
je terugbellen.

Een overzicht van al onze
mogelijkheden

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.