Werken bij AddComm

Print en mail, dat bestaat amper meer. Denk je dat? Hoog tijd dat je eens bij AddComm komt kijken. Want print en mail is bij onze klanten nog springlevend. Denk aan klanten als Bol.com, Essent en AfterPay.  

Maar we snappen je gedachte wel hoor. Klantcommunicatie gaat immers steeds vaker via de digitale snelweg. Daarom ontwikkelen we ook digitale state-of-the-art producten voor 1-op-1 klantcommunicatie. Ieder individu bereiken op het moment dat het hem of haar uitkomt. Via ieder kanaal. 

Waar je dan aan moet denken? Bijvoorbeeld aan de AfvalWijzer. Een app die inmiddels door meer dan 50% van de Nederlandse gemeenten gebruikt wordt om beter te communiceren over afval. Of DigiAccept, de digitale vervanger van de acceptgiro waarmee miljoenen consumenten hun tandartsrekeningen betalen. Of Flowize, ons realtime 1-op-1 klantcommunicatie platform met ongekende mogelijkheden wat we inzetten voor de ultieme guest-journey bij onder andere Van der Valk Hotels. 

Communicatie is overal. Wij maken het mogelijk. Lijkt het je wat om hieraan bij te dragen? Mooi, dan vertellen we graag wat we te bieden hebben of bekijk direct onze vacatures.

Over AddComm 

Werken bij AddComm is werken bij een familiebedrijf met een sterke cultuur. We zijn eigenzinnig, duidelijk, ondernemend en vindingrijk. Je merkt het in onze oplossingen, onze aanpak en onze omgang met elkaar. Dit hebben we te bieden:

  • Loopbaanmogelijkheden met perspectief: jouw loopbaan bij AddComm ligt in jouw handen. Als je een goed idee hebt staan we hier altijd voor open. Of je pas een week of al tien jaar bij ons werkt. Belangrijk detail: aan jou dan ook de taak om er een succes van te maken. 
  • Prachtig kantoor op goed bereikbare locatie: werken is het fijnst in een inspirerende omgeving. We hebben dan ook een prachtig kantoor. Ruim van opzet met veel daglicht en pal langs de A1 in Amersfoort. Goed bereikbaar dus. 
  • Vrijdag FrituurdagIedere vrijdag onbeperkt snacks tijdens de lunch. Hamburgers, Frikandellen, Kaassoufflés, Kroketten, Kipcorns: wat je maar wilt.  
  • Uitdaging en Verantwoordelijkheid: wij houden niet van micromanagement. We gaan je dan ook niet vertellen hoe jij je werk moet doen.  
  • Dagelijkse lunch: je broodtrommel kun je thuislaten. Iedere dag is er een uitgebreide lunch tegen een kleine vergoeding. 
  • Poolen, tafelvoetbal en darten: waar ben jij goed in? Strijd mee voor de beker! 

Overtuigd? Snappen we. Check onze openstaande vacatures en laat weten hoe jij onze klanten kan helpen nog meer consumenten te bereiken. 

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.