IJzersterk advies

We stellen lastige vragen en bewandelen soms ongebruikelijke wegen. Maar het resultaat is een ijzersterk advies.

In 1996 zijn we als AddComm gestart als print- en mailhuis. Daar liggen onze roots. We zijn er groot mee geworden. Maar net als ieder ander, hebben we de wereld om eens heen zien veranderen. Met innovatie ingebakken in onze werkwijze, hebben we ons daarop aangepast. Van print- en mailhuis zijn we getransformeerd tot specialist in omnichannel klantcommunicatie. Klantcommunicatie via ieder kanaal.

We zijn dan ook al lang niet meer alleen een uitvoerende partij. We verwerken niet alleen de output van een proces, maar optimaliseren het proces zelf. Onze consultants en projectmanagers denken met je mee. Of tegen, als dat nodig is. We stellen lastige vragen en bewandelen soms ongebruikelijke wegen. Maar het resultaat is een ijzersterk advies.

Vaak horen we achteraf: "aan dit of dat hadden we zelf niet gedacht. We wisten niet eens dat we er behoefte aan hadden en dat deze oplossing bestond, maar het is toch wel heel erg handig."

Heb je ook behoefte aan een ijzersterk advies? Daag ons uit! Neem contact met ons op via 033 - 454 9000 of per mail via info@addcomm.nl.

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.