Over ons

Wij zijn AddComm, dé regisseur voor al jouw klantcommunicatie. Onze kracht? Dat is het leggen van verbindingen. In partnerships met onze klanten én tussen ieder denkbaar communicatiemiddel. Door onze kennis te verbinden aan jouw processen maken we complexe klantcommunicatie simpel én overzichtelijk. En het resultaat? Jij bereikt jouw klant gegarandeerd.

Met de jarenlange ervaring van ons familiebedrijf staan we voor zekerheid en toewijding. En tegelijkertijd zijn we altijd in ontwikkeling. Want we houden van uitdagingen en bedenken steeds nieuwe, betere en efficiëntere oplossingen. Zo staan we garant voor optimale klantcommunicatie. Nu en in de toekomst. Dat noemen wij Leading Customer Communication.

In 3 stappen naar
optimale klantcommunicatie

Kennisgebied

CHALLENGE

In een steeds complexere wereld klantcommunicatie simpel maken. Dat is wat ons drijft. Niet alleen voor de dag van vandaag, maar juist voor die van morgen. Hoe wij zorgen dat we het sterkste antwoord hebben op nieuwe vragen?

De wereld om ons heen verandert snel. Nieuwe communicatiemiddelen, nieuwe mogelijkheden, nieuwe uitdagingen. Daarom zijn wij samen met onze partners niet alleen bezig met de dag van vandaag, maar ook met die van morgen. Hoe wij zorgen dat we het sterkste antwoord hebben op nieuwe vragen? Door goed te luisteren naar de markt en de wensen van onze klanten. Door de juiste producten te omarmen. Door zelf slimme software te ontwikkelen en onszelf constant uit te dagen. Nieuwe technologieën gebruiken we in ons voordeel, verbinden ze met bestaande en creëren zo optimale klantcommunicatie. Want dat is wat ons drijft: in een steeds complexere wereld klantcommunicatie simpel maken.

Kennisgebied

CONTROL

Als regisseur denken wij graag mee over de invulling van jouw klantcommunicatie. Met onze expertise vertalen wij jouw complexe vraagstuk naar een gestroomlijnd proces. Tegelijkertijd heb jij volledige controle, want alle data is real-time inzichtelijk.

Als regisseur denken wij graag mee over de invulling van jouw klantcommunicatie. Met onze expertise vertalen wij jouw complexe vraagstuk naar een gestroomlijnd proces. Tegelijkertijd heb jij volledige controle, want alle data is real-time inzichtelijk. En die data analyseren en gebruiken wij om jouw klantcommunicatie structureel te optimaliseren. Zo weten wij precies welke middelen effectief zijn én of jouw boodschap je klant al heeft bereikt. Het biedt zekerheid. Net als het feit dat wij als familiebedrijf al sinds 1996 bezig zijn. AddComm staat voor toewijding, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Kennisgebied

CONNECT

Wij geloven in partnerships – langdurige, sterke samenwerkingen. Want juist door elkaar goed te kennen en mee te denken, weten we precies hoe jouw processen ingericht zijn. En zo verzorgen we bij AddComm de optimale klantcommunicatie.

Bij AddComm verzorgen wij optimale klantcommunicatie. Print & mail of digitaal, van postkamer tot klantportaal – wij verbinden alle middelen en systemen op een slimme en efficiënte manier. Om dat zo goed mogelijk te doen geloven we in partnerships – langdurige, sterke samenwerkingen. Want juist door elkaar goed te kennen en mee te denken, weten we precies hoe jouw processen ingericht zijn. Heb je als klant onverhoopt een probleem? Dan lossen we dat direct op. We staan voor je klaar, omdat we weten hoe belangrijk het is dat jouw klantcommunicatie strak blijft doorlopen.

Leading customer communication
Al meer dan 25 jaar

De Meern, 1996: print- en mailhuis AddComm is geboren. Vanaf het eerste moment een familiebedrijf. Ondernemend, vindingrijk en enthousiast.

Er is veel veranderd sinds 1996. We zijn gevestigd in Amersfoort en de volgende generatie familieleden staat aan het roer. Met dezelfde energie en hetzelfde enthousiasme. Maar met een gewijzigde koers. We zijn namelijk allang niet meer alleen een print- en mailhuis. We zijn getransformeerd tot specialist in één-op-één klantcommunicatie via alle kanalen. Van e-mail, apps, SMS, social media, online archief, Mijn Overheid en print tot WhatsApp en Voice. Dat noemen wij omnichannel klantcommunicatie.

AddComm
Team

AddComm

Leonie van der Veen
CEO

AddComm

Arne van der Veen
CINO

AddComm

Nico Gunzeln
Key Accountmanager

AddComm

Mona Ignacia
Key Accountmanager

AddComm

Bart Vink
Business Consultant

AddComm

Anne-Fleur van der Veen
Customer Succes Manager

AddComm

Wilco ter Haar
Customer Succes Manager

AddComm

Yvonne Vroom
Operations & Control Specialist

AddComm

Pascal Middelweerd
Operations & Control Specialist

AddComm

Erik Voorink
Manager IT

AddComm

Rogier Scheeringa
Projectmanager

AddComm

Soeryo Prahasam
Technisch Implementatie Consultant

AddComm

Joris van der Meer
Technisch Implementatie Consultant

AddComm

Patrick van Es
Technisch Implementatie Consultant

AddComm

Inge Boone
HR-Manager

AddComm

Henja Dijkstra
Proces & Kwaliteitsmanager

AddComm

Bert Buurma
Productiemanager

Onze klanten