Over ons

De Meern, 1996. Print- en mailhuis AddComm is geboren. Vanaf het eerste moment een familiebedrijf. Ondernemend, vindingrijk en enthousiast. 

Sinds 1996 is er veel veranderd. Vandaag de dag zijn we gevestigd in Amersfoort en staat de volgende generatie familieleden aan het roer. Met dezelfde energie en hetzelfde enthousiasme. We zijn allang niet meer alleen een print- en mailhuis. Digitale oplossingen zijn in hoog tempo toegevoegd en van print- en mailhuis zijn we getransformeerd tot specialist in 1-op-1 klantcommunicatie via alle kanalen. Omnichannel klantcommunicatie.  

We hebben onze identiteit samengevat in ons mission statement:

"Klantcommunicatie eenvoudig maken. Dat is wat we doen. Elk individu bereiken. Hoe hij dat wil, wanneer hij dat wil en met de juiste informatie. Ontvangst verzekerd. Met de mentaliteit van een familiebedrijf en innovatie als werkwijze."

Dit is waar wij goed in zijn. Omnichannel 1-op-1 klantcommunicatie. Voor onze klanten een hele uitdaging; voor ons gesneden koek. Leg ons je wensen voor en wij helpen je deze niet alleen te realiseren, maar we dagen je uit om nog een stap verder te gaan. 

Want met onze ervaring en kennis van zaken hebben we al veel klanten geholpen met zaken die ze wilden, maar waar ze nog niet aan gedacht hadden. Met oplossingen, waarvan ze niet wisten dat ze bestonden. En waarvan we achteraf vaak horen: “dat is toch wel heel erg handig.” 

Welkom bij AddComm. 

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Contact