AddComm

De virtuele
printer

Een ‘paperless office’ is voor veel bedrijven de ambitie. Toch worden er nog steeds serieuze hoeveelheden documenten geprint en verzonden per post. Om het digitaliseren van jouw documentstromen in een hogere versnelling te zetten, bieden wij een virtuele printer aan: printen en verzenden op afstand, voor de prijs van een postzegel.

Bespaar tijd én geld
Altijd voldoende voorraad
Voldoet aan juridische randvoorwaarden

Printen en verzenden op afstand

Wil je besparen op het printen en verzenden van documenten per post? Dan is de virtuele printer van AddComm dé oplossing. Alle documenten worden op locatie bij AddComm geprint, gecouverteerd en verzonden voor de prijs van een postzegel. De postzegel die je sowieso al kwijt was als je het document zelf had moeten verzenden.

Bespreek de mogelijkheden

Volledig
in control

 

  • Bespaar tijd: alle tijd die je kwijt was aan de aanschaf van een printer, papier, enveloppen, postzegels, onderhoud van de printer, zoeken van materialen, enzovoort, kun je nu besteden aan nuttigere zaken.
  • Bespaar geld: naast de tijd die het kost om het printen en verzenden in eigen huis te doen, brengt het ook de nodige kosten met zich mee. Kies je voor printmanagement dan print en verzend je documenten slechts voor de prijs van de postzegel.
  • Altijd voldoende voorraad: geen zorgen meer of je nog wel voldoende enveloppen of papier van een afwijkend formaat in huis hebt: AddComm zorgt voor een seintje als de voorraad enveloppen beneden een vastgesteld peil komt. Bestellen is een fluitje van een cent en de voorraad wordt rechtstreeks bij AddComm afgeleverd en opgeslagen.

Noud Huisman
New Business Accountmanager

Maak een afspraak met Noud
voor een gratis online demo

Vraag een gratis demo aan

Printen op afstand
de features

Waar mensen werken, worden fouten gemaakt. Afhankelijk van je instellingen kunnen belangrijke documenten pas worden geprint en verzonden nadat de juiste personen akkoord hebben gegeven.

In enkele muisklikken kies je de enveloppe van jouw keuze. Je ziet direct het voorbeeld waardoor je zeker weet dat de brief in de juiste enveloppe de deur uit gaat.

Papier kies je net zo makkelijk. Briefpapier of papier van een hogere dan standaardkwaliteit: we hebben het allemaal in huis.

Het is mogelijk om je geprinte documenten direct op te slaan op onze Cloud-omgeving, waarna we het document direct kunnen presenteren in je eigen front-end applicaties. Zo wordt al je klantcommunicatie direct gedigitaliseerd.

“Met AddComm hebben wij al verschillende innovatietrajecten doorlopen. Zo hebben we bijvoorbeeld een digitale innovatieslag gemaakt door een virtuele printer te introduceren, die niet meer bij ons staat, maar bij AddComm. Dat maakt ons proces vele malen slimmer en efficiënter.”

 

– Remco van der Stigchel –
Teamleider ICT @ De Regionale Belastinggroep

Til jouw klantcommunicatie naar een
hoger niveau met de virtuele printer!

 

Maak een afspraak