UPO

Het transparante pensioenoverzicht

Actuele pensioeninformatie transparant en overzichtelijk presenteren aan uw deelnemers, op papier of digitaal. Dit is mogelijk met AddComm's speciale oplossingen voor het Uniform Pensioen Overzicht.

AddComm maakt pensioeninformatie overzichtelijk en persoonlijk

Met de Uniform Pensioen Overzicht (UPO) service via AddComm biedt u overzichtelijke informatie over de actuele pensioensituatie aan uw deelnemers, op het moment en via het medium van hun keuze. Met deze persoonlijke aanpak draagt u bij aan het pensioenbewustzijn bij uw klanten.

Zo werkt de UPO service via AddComm

Met de UPO service via AddComm biedt u uw deelnemers extra gemak en flexibiliteit. Zij kunnen zelf kiezen hoe zij hun UPO willen ontvangen: fysiek via print en mail of digitaal via beveiligd internetbankieren. In dat laatste geval bepaalt de klant ook zelf de timing. Want via internetbankieren is de pensioeninformatie 24 uur per dag te bekijken in een beveiligde omgeving. Welke kanaal uw klant ook kiest, de gegevens zijn altijd zeer overzichtelijk gepresenteerd en herkenbaar in uw huisstijl.

De voordelen van de UPO service via AddComm

  • Positief imago
  • Transparante én overzichtelijke informatie
  • Geprint óf digitaal UPO
  • Afgestemd op de wens van uw deelnemers
  • Besparen op drukwerk-, print- en verzendkosten
  • 100% documentintegriteitgarantie: een UPO gaat nooit verloren tijdens het productieproces en wordt altijd aan de juiste persoon geadresseerd.

UPO service via AddComm in de praktijk

Ontdek hoe pensioenverzekeraars de communicatie over pensioenen verbeteren én kosten besparen met de UPO service via AddComm in de praktijkcases.

Stap over op de UPO service via AddComm

Benieuwd naar de mogelijkheden van de UPO service via AddComm? Neem dan contact met ons op of bel: 033 454 9000.