SignMail

Veilig en betrouwbaar belangrijke documenten Aangetekend per e-mail versturen.

SignMail biedt de juiste oplossing voor uw bedrijf om op een wettelijk toegestane manier belangrijke documenten Aangetekend per e-mail te verzenden.

Zo werkt SignMail

Met SignMail kunt u op een wettelijk toegestane manier uw belangrijke documenten aangetekend per e-mail versturen. Voordat dat de geadresseerde uw e-mail met het belangrijke document toegestuurd krijgt, ontvangt deze eerst een SignMail, welke hij dient te ondertekenen. Om de betrouwbaarheid van de geadresseerde te controleren, wordt er gevraagd een persoonlijke code, een verificatiecode of een digitale handtekening te plaatsen. Daarna ontvangt de geadresseerde de e-mail met het belangrijke document. Met SignMail wordt er gebruik gemaakt van versleutelde gegevensuitwisseling, waardoor veiligheid en betrouwbaarheid voor zowel u als verzender, als de geadresseerde gewaarborgd zijn.

Wat als de SignMail niet aankomt of ondertekent wordt?

Wordt de SignMail binnen een paar werkdagen niet beantwoordt of komt de SignMail niet aan, dan wordt het document alsnog via een geautomatiseerd proces per post verzonden.

SignMail: Rechtsgeldig bewijs

U kunt uw belangrijke docmenten - mogelijk in hoge volumes - zonder zorgen via SignMail versturen. De gegevens over het verzenden, ontvangen en ondertekenen van SignMail, worden automatisch gedocumenteerd. Daarmee heeft u een rechtsgeldig bewijs in handen, welke voldoet aan alle wettelijke eisen die gesteld worden aan Aangetekend e-mailen.

Besparen op tijd, print- en portokosten

Met SignMail willen we u helpen om de stroom van fysieke poststukken te verlagen en daardoor te besparen op print- en portokosten. Daarnaast bespaart u tijd, omdat Sign Mail een hogere doorloopsnelheid heeft ten opzichte van het fysieke proces.

Voordelen SignMail op een rij

  • Hoge volumes documenten Aangetekend per e-mail versturen;
  • Zekerheid en grip op het verzend- en ontvangstproces;
  • Veilig door versleutelde gegevensuitwisseling;
  • Hoger rendement door het besparen op tijd en portokosten;
  • Betrouwbaar door persoonlijke code, verificatiecode of digitale handtekening;
  • Duurzaam door het verlagen van fysieke poststukken;
  • Geadresseerde hoeven niet te wachten op een bezorger of naar een loket te gaan om het poststuk op te halen;
  • SignMail werkt op pc's, laptops, tablets en smartphones;

Stap over op SignMail

Benieuwd naar de mogelijkheden van SignMail? Neem dan contact met ons op via: (033) 454 90 00.

Bekijk ook de consumentenwebsite van SignMail.