AddComm

Print
management

“Geprinte klantcommunicatie, wordt dat nog gebruikt? Alles is toch digitaal?” Wie dat denkt, moet eens een kijkje komen nemen bij AddComm. Wij verzorgen namelijk het hele print- en verzendproces van jouw organisatie. Gewoon in jouw huisstijl; wel zo opvallend én persoonlijk.

De nieuwste printtechnieken
Van printaanvraag tot het aanbieden bij de postverzender in zes uur
Werkt naadloos samen met andere oplossingen van AddComm

Printmanagement: opvallend en persoonlijk

Van grote multinationals tot de huisarts of kapper in het dorp: veel bedrijven hebben het printen en verzenden van hoge aantallen post uitbesteed aan AddComm. Vaak in combinatie met onze digitale oplossingen. Wij printen en verzenden tientallen miljoenen berichten per jaar. Print en mail is nog springlevend en heeft juist vandaag de dag ongekende mogelijkheden. Weten hoe jij daarvan kunt profiteren?

Bespreek de mogelijkheden

Volledig
in control

 

  • De nieuwste printtechnieken: als eerste bedrijf in Nederland implementeerden we inkjetprinting. En daar is het niet bij gebleven. We blijven vooroplopen in het inzetten van de nieuwste printtechnieken voor het beste resultaat.
  • Samenwerking met digitale kanalen: de ene klant wil zijn factuur per post, de andere klant per e-mail, Facebook Messenger of een ander digitaal kanaal. Bij AddComm combineer je printmanagement eenvoudig met digitale kanalen. Neem eens een kijkje bij ons innovatieve platform.
  • Hoge verwerkingssnelheid: vandaag aanleveren, is vandaag geprint en aangeboden bij de postverzender. En dat alles al in zes uur!

Noud Huisman
New Business Accountmanager

Maak een afspraak met Noud
voor een gratis online demo

Vraag een gratis demo aan

Printmanagement: 
de features

Beheer zelf je teksten, geef akkoord voor de opmaak en houd de regie over het volledige proces.

Alles (en dan bedoelen we ook écht alles) wordt opgemaakt in jouw huisstijl. Zo herkennen jouw klanten direct van wie zij post ontvangen.

We produceren op milieuvriendelijke wijze en voldoen dan ook aan de strenge ISO 14001 normering.

Als je gevoelige data laat verwerken, wil je dat het op veilig gebeurt. Daar kun je bij AddComm op rekenen. We beschikken over een ISO 27001 certificering én een ISAE 3402 type 2 verklaring én garanderen ook dat al jouw data binnen de Europese Unie opgeslagen en verwerkt wordt. Bekijk al onze certificeringen.

Til jouw klantcommunicatie naar een
hoger niveau met printmanagement!

 

Maak een afspraak