AddComm

Klantcommunicatie
software

Zet jouw klant in de drivers seat en pas daar je communicatie-uitingen op aan. Makkelijker gezegd dan gedaan? Nee hoor, want met ons low-code platform doe je dat heel makkelijk zelf. Je tekent jouw ideale communicatieflow namelijk uit in ons online platform, en onze software doet vervolgens de rest. Optimaliseer je bedrijfsprocessen en begin met jouw roadmap naar onderscheidende klantcommunicatie.

Pas makkelijk je communicatieflows aan met ons low-code platform
Creëer hyperpersoonlijke communicatie met je klanten
Naadloze koppelingen met eigen systemen en oplossingen van AddComm

Optimaliseer je bedrijfsprocessen

Onze klantcommunicatiesoftware verbindt mensen en systemen, waardoor nieuwe mogelijkheden ontstaan. Digitaliseer acceptgiro’s en volg het hele proces; van het openen van de mail tot het betalen van de factuur of het treffen van een betalingsregeling in een klantportaal. Laat huurders bijvoorbeeld zelf onderhoudsafspraken inplannen door de planning van de monteur voor hen beschikbaar te stellen. Of bied je hotelgasten extra diensten aan op basis van het weer wanneer ze inchecken -fietsverhuur bij zonnig weer en een avondje bios bij regen-. Uiteraard via hun eigen voorkeurskanaal. Zo creëer je een unieke gepersonaliseerde klantervaring én sta je op het juiste moment in contact met jouw doelgroep.

Bespreek de mogelijkheden

Volledig
in control

 

  • Pas makkelijk je communicatieflows aan met ons low-code platform: ons klantcommunicatieplatform is makkelijk in gebruik, waardoor eigenlijk iedereen ermee aan de slag kan. Waar en via welk device je ook aan het werk bent. Zo heb je de IT-afdeling niet eens meer nodig om een wijziging door te voeren.
  • Creëer hyperpersoonlijke communicatie met je klanten: omdat alle gegevens op één platform zijn aangesloten, kom je alles te weten over je klanten of gebruikers. En kan je deze inzichten snel toepassen om een unieke, gepersonaliseerde klantervaring te creëren.
  • Naadloze koppelingen met eigen systemen en oplossingen van AddComm: onze oplossingen verbinden we naadloos aan je eigen ICT-systemen -of die van je leveranciers-. Zo zet je communicatieflows uit die je vooraf niet voor mogelijk hield.

Anne-Fleur van der Veen
Accountmanager

Maak een afspraak met Anne-Fleur
voor een gratis online demo

Vraag een gratis demo aan

Klantcommunicatiesoftware
de features

Onze software is niet alleen heel makkelijk in gebruik, we hebben het ook zelf ontwikkeld. Hierdoor kunnen we snel functionaliteiten toevoegen aan de hand van klantwensen. Zodat jij jouw documenten altijd kan versturen zoals jij wilt dat het eruitziet. En dat is uniek in Nederland, want niemand kijkt zo naar klantcommunicatie als wij dat doen.

AddComm helpt jou om je content te structureren. Dit doen we met gebruiksvriendelijke software voor klantcommunicatie. Het grootste voordeel? Al jouw klantcommunicatie is consistent qua tone of voice en vormgeving.

Een betaalherinnering per sms of de situatie op de weg delen twee uur voor de start van een evenement. Een nieuwsbrief om je klanten en prospects te informeren of een landingspagina met meer informatie. Met onze klantcommunicatiesoftware creëer je een unieke, gepersonaliseerde klantervaring én sta je op het juiste moment in contact met jouw doelgroep.

Handmatige processen zijn kostbaar en hebben een hoge risicofactor. Automatisering maakt deze omslachtige en tijdrovende acties eenvoudig. Ons klantcommunicatiesoftwareplatform automatiseert en regisseert relevante, persoonlijke klantcommunicatie die aansluit bij de voorkeuren van jouw klant. Is handmatig ingrijpen toch nodig? Dan is ‘human intervention’ mogelijk. Automatiseer acties en volg het ritme van je klant. Anyplace, anywhere, anytime.

Als je gevoelige data laat verwerken, wil je dat het op veilig gebeurt. Daar kun je bij AddComm op rekenen. We beschikken over een ISO 27001 certificering én een ISAE 3402 type 2 verklaring én garanderen ook dat al jouw data binnen de Europese Unie opgeslagen en verwerkt wordt.

“Vijf jaar geleden zijn we de samenwerking aangegaan met AddComm. In eerste instantie voor de postverwerking, maar AddComm is voor ons echt uitgegroeid tot een strategische partner voor klantcommunicatie. Het is een zeer innovatief bedrijf waar de hele dynamiek draait om klantgericht werken.”

 

– Roger Visser –
Productie Coördinator @ RBG

Til jouw klantcommunicatie naar een
hoger niveau met documentcreatie en beheer!

 

Maak een afspraak