AddComm

Inzicht
en rapportage

Met onze expertise vertalen wij jouw complexe vraagstuk naar een gestroomlijnd proces. Tegelijkertijd heb jij volledige controle. Want alle data zijn realtime inzichtelijk. En die data analyseren en gebruiken wij om jouw klantcommunicatie structureel te optimaliseren. Zo weten wij precies welke middelen effectief zijn én of jouw boodschap je klant al heeft bereikt. Dat biedt zekerheid.

Realtime inzicht in jouw klantcommunicatie
Continu grip en controle
Data wordt volgens de ISO-normen verwerkt

Blijf in control met inzicht en rapportage

Dat je een complex vraagstuk bij ons neerlegt, betekent niet dat je geen inzicht meer hebt in wat er daarna mee gebeurt. Wij geven je toegang tot een dashboard waarin je realtime inzicht hebt in alle rapportages. Zo zie je precies wat wij voor je doen én blijf je volledig in control.

Bespreek de mogelijkheden

Volledig
in control

 

  • Realtime inzicht in jouw klantcommunicatieproces: om optimaal inzicht te krijgen in de afgenomen oplossingen, zoals digitaal factureren, printmanagement en digitale outputkanalen, is de aanvullende optie inzicht en rapportage beschikbaar. Zo weet je elk moment van de dag hoe het ervoor staat met jouw klantcommunicatie.
  • Continu grip en controle: met het dashboard heb je realtime inzicht in alle rapportages. Zo zie je precies wat wij voor je doen én blijf je volledig in control.
  • Data wordt volgens de ISO-normen verwerkt: wij werken nauwkeurig, georganiseerd en bewaken onze data zorgvuldig. Niet alleen voor onszelf, maar juist voor onze klanten. De extra module inzicht en rapportage toont je hoe jouw data presteren. Daarnaast kan je de rapportages ook als bewijsvoering gebruiken voor jouw assurance verklaringen.

Anne-Fleur van der Veen
Accountmanager

Maak een afspraak met Anne-Fleur
voor een gratis online demo

Vraag een gratis demo aan

Inzicht
en Rapportage

Benieuwd naar de status van je voorraad? Dit is elk moment van de dag inzichtelijk. Naast de actuele voorraadhoogte is ook de minimale voorraad zichtbaar. En is de minimale voorraad bereikt? Dan ontvang je een notificatie en kan je de voorraad weer aanvullen. Allemaal in één tool.

Niet alleen je voorraad is inzichtelijk. Ook de status van productieorders, een overzicht van verzonden mailings en de openstaande supporttickets kunnen getoond worden in ons system. Zo heb je op elk moment van de dag actueel inzicht en overzicht.

Wanneer een communicatie-uiting is verstuurd, wil je natuurlijk ook weten hoe het presteert. Is een e-mail juist verstuurd en hoeveel procent heeft ‘m geopend? Zijn brieven op tijd geprint en verstuurd? Etc. De module rapporteren maakt dit inzichtelijk. We rapporteren namelijk op juistheid, volledigheid en tijdigheid.

In het dasboard zie je een overzicht met tellers en grafieken van de diverse monitoren en rapportage modules die je afneemt. Zo houd je continu grip en controle.

“AddComm is onze partner voor de uitvoering van de klantcommunicatie. En dat doen ze goed. Ze kunnen alles, verwerken moeiteloos onze grote volumes en spelen flexibel in op veranderingen.”

 

– Fred Bloem –
Managing Director @ Infomedics

Til jouw klantcommunicatie naar een
hoger niveau met inzicht en rapportage!

 

Maak een afspraak