AddComm

DIGITAAL
FACTUREREN

Betaald krijgen is van levensbelang voor iedere organisatie. Als het even kan op tijd. Maar niet iedere klant betaalt. En zeker niet op tijd. Met digitaal factureren worden alle barrières om te betalen uit de weg genomen. De consument is zo nog maar twee muisklikken verwijderd van een betaling. Kortom: digitaal factureren maakt het de consument zo makkelijk mogelijk, en het is voor jou dé manier om betaald te krijgen. Op tijd.

Snel & gemakkelijk
Ieder kanaal beschikbaar
Direct het geld op je rekening

De consument ontvangt een digitaal betaalverzoek in zijn of haar mailbox. Of via SMS, social media of een QR-code in een brief. En betaalt met twee muisklikken het verzoek met iDEAL vanuit een beveiligde betaalomgeving van zijn bank. Gegevens overtypen is daarbij verleden tijd. Alle betaalgegevens staan al ingevuld. Herkenbaar, want de email én de betaalpagina zijn volledig in jouw huisstijl.

Bespreek de mogelijkheden

Volledig
in control

 

  • Snel facturen sturen via het voorkeurskanaal van jouw klant: start met factureren via een betaallink. Het systeem genereert een unieke betaallink voor iedere debiteur en verstuurt deze via het kanaal van jouw keuze. Alle kanalen zijn mogelijk: van e-mail, SMS en social media tot Voice, MijnOverheid of een QR-code op een brief.
  • Stel back-up kanalen in om 100% ontvangst te garanderen: verstuur je jouw factuur via email, maar wordt deze niet geopend? Het systeem valt automatisch terug op andere online communicatiekanalen. En als het nodig is grijpen we terug op onze roots: print en mail.
  • Laat je klant betalen via iedere mogelijke betaalwijze: iDEAL, een digitale machtiging of toch liever een betalingsregeling onder vooraf ingestelde voorwaarden? Jij vertelt ons welke mogelijkheden je aan jouw klant wil bieden, en wij hebben het in huis.
  • Voorkom tikfouten: geen gedoe meer met overtypen van IBAN-nummers of betalingskenmerken: alle gegevens staan vooraf ingevuld. Dat noemen wij optimaal betaalgemak voor jouw klant.
  • Krijg vaker en sneller betaald: optimaal betaalgemak zorgt ervoor dat jij vaker en sneller betaald krijgt.

Noud Huisman
New Business Accountmanager

Maak een afspraak met Noud
voor een gratis online demo

Vraag een gratis demo aan

Digitaal
Factureren

Je betaalverzoek kun je verzenden via ieder denkbaar kanaal. Welk kanaal de voorkeur van je klant ook heeft, wij maken het mogelijk. En als het via het ene kanaal niet lukt, vallen we terug op een andere.

Jouw klant verwacht een vlekkeloze betaalervaring in een herkenbare omgeving. Daarom wordt alles (en dan bedoelen we ook écht alles) opgemaakt in jouw huisstijl.

iDEAL, betaalregelingen, achteraf betalen via AfterPay of liever een digitale machtiging? Het maakt ons niet uit. Iedere betaalwijze is in te stellen.

Voorkom vergissingen en test je betaallink zo vaak je wilt.

Klanten kunnen zelf een reminder instellen voor een betaalverzoek. Maar jij kan zelf ook automatische reminders versturen als een betaling niet op tijd wordt uitgevoerd.

Heeft je klant de email ontvangen? Heeft hij het voicebericht afgeluisterd? En heeft hij wel op de betaallink geklikt? Je hebt real-time toegang tot alle statistieken.

Als de klant heeft betaald, ontvang je het geld direct op je rekening.

We hebben ook een unieke toepassing ontwikkeld voor callcenters. De callcentermedewerker kan vanuit een eigen menu een betaallink van een openstaande factuur genereren en deze via SMS of email verzenden. Hij kan vervolgens real-time zien of de betaling is binnengekomen.

Betaalverzoeken creëren kan via de SOAP of REST API. Liever op een andere manier bestanden aanleveren? Ook dat is mogelijk. Overleg hierover met onze specialisten.

Til jouw klantcommunicatie naar een
hoger niveau met digitaal factureren!

 

Maak een afspraak