AfvalWijzer aanwezig op het NVRD Jaarcongres 2020

Het NVRD Jaarcongres voor de afval- en reinigingsbranche zal op 13 en 14 mei 2020 gehouden worden in het Klokgebouw in Eindhoven. Als gerenommeerde partner voor ca. 50% van de Nederlandse Gemeenten op het gebied van afval, is AfvalWijzer van de partij.

Met AfvalWijzer communiceer je als gemeente glashelder over afval met je inwoners en bedrijven. Of je de fysieke afvalkalender gebruikt, of de website of de app: er is nooit meer onduidelijkheid over afval.

Benieuwd naar de mogelijkheden van AfvalWijzer voor jouw gemeente? Vul het formulier in om een 1-op-1 afspraak in te plannen met één van onze consultants tijdens het NVRD Jaarcongres 2020. In het laatste veld kunt je aangeven op welke dag je aanwezig bent.

T. 033 - 454 9000 | E. info@addcomm.nl


Maandoverzicht

Met de gebruiksvriendelijke AfvalWijzer app hebben de inwoners van je gemeente snel een duidelijk overzicht van de ophaaldagen in de betreffende maand.

Notificaties

Inwoners kunnen handige notificaties aanzetten om een berichtje te krijgen voor het eerstvolgende ophaalmoment. Zo vergeten ze nooit meer de kliko aan de weg te zetten.

Afval ABC

In het Afval ABC kun je als gemeente aangeven welk afval in welke container hoort. Inwoners kunnen het Afval ABC gemakkelijk doorzoeken. Zo help je inwoners hun afval beter te scheiden.

Inzamellocaties

In de AfvalWijzer App worden de locaties van de dichtstbijzijnde containers weergegeven. Wel zo handig als er een container stuk is of vol zit.

Bestelmodule

Met de bestelmodule is het mogelijk een webshop toe te voegen aan de AfvalWijzer app. Hierin kunnen burgers bijvoorbeeld een extra kliko bestellen of een milieupas aanvragen.

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.