AddComm wint aanbesteding RBG

Bij AddComm hebben we best even een feestje gevierd, toen we er zeker van waren dat de Regionale Belasting Groep (RBG) de komende drie jaar met ons gaat samenwerken. Het bevestigt dat we op het gebied van prijs en kwaliteit de beste partij zijn voor het verwerken en verzenden van belastingaanslagen en heffingen. Voor onze klanten betekent dit zekerheid en continuïteit voor de toekomst.

Twee andere grote opdrachtgevers Belastingsamenwerking Gouwe-Rijnland en GBLT werken intussen enkele jaren samen met AddComm. Aanvankelijk ging het ook bij deze organisaties om het printen en verzenden, maar intussen is die dienstverlening verder uitgebreid. Zoals Marcel van Putten van BSGR aangeeft: 'We gaan steeds meer digitaal verzenden en AddComm neemt ons bij die ontwikkeling al het werk uit handen.' Ook Richard van Hussel van GBLT is enthousiast over AddComm: 'Ik snap heel goed dat RBG voor AddComm heeft gekozen. Je haalt op die manier geen drukker in huis, maar een partner in business.'

'RBG en AddComm lijken op elkaar'

John Kooistra is als controller en plaatsvervangend directeur van RBG mede verantwoordelijk voor de keuze voor AddComm. 'Kwaliteit in combinatie met prijs gaven de doorslag in de aanbesteding, maar we merken nu al dat ook andere dingen belangrijk zijn. Onze organisaties lijken op elkaar. We gaan zakelijk en betrokken met ons werk om, maar hebben daarnaast een familiair karakter met informele omgangsvormen. Dat past goed.'

1 juni 2016 gaat het contract formeel in. Intussen is AddComm begonnen met het inregelen van 50 verschillende documenten voor RBG, dat jaarlijks resulteert in twee miljoen zendingen. 

RBG

Beeldbijschrift: de heer Sigmond van RBG (rechts) en Chris van der Veen van AddComm tekenen de samenwerkingsovereenkomst.