Onze nieuwe collega: Johan ter Mors

Maak kennis met onze nieuwe collega Linux Engineer Johan ter Mors.

Begin april hebben wij onze nieuwste collega mogen verwelkomen: Johan ter Mors. Gestart als Linux Engineer, digitaal ingewerkt in verband met het Coronavirus en na anderhalve maand nóg enthousiaster geworden over AddComm. In deze blog stellen we Johan verder aan je voor.

Digitaal ingewerkt worden, hoe ging dat?

“Ja vanwege het Coronavirus zat een fysieke kennismaking er met de meeste collega’s niet in. Ik heb het wel als positief ervaren hoor! Ik werk nauw samen met Timon, onze Manager IT Operations en hij heeft me de eerste weken ingewerkt via Microsoft Teams. Mijn start was wel net tijdens een drukke periode maar ik heb rustig de tijd kunnen nemen om het AddComm Platform te verkennen. Ik heb nu een goed beeld gekregen van het productportfolio en alle machines en applicaties die in gebruik zijn.”

Wat is jouw functie bij AddComm?

“Linux Engineer. Ik beheer, onderhoud, vernieuw en ontwerp Linux systemen.”

En hoe leg je dat uit op een verjaardag?

“Ik zorg ervoor, samen met mijn collega’s, dat we een betrouwbaar en robuust product leveren met een veilig platform zonder uitval.”

Wat kenmerkt jou in je werk? Welke eigenschappen gaan we terugzien?

“Ik ben innovatief en vooruitdenkend. Dat is ook wel handig omdat in mijn vakgebied de veranderingen elkaar snel opvolgen. Verder hou ik ervan om snel door te pakken.”

Waarom wilde je bij AddComm werken?

“AddComm leek me een leuk bedrijf met veel goede ideeën waar ik veel aan kan bijdragen. Ik krijg hier de kans om zelf vanaf de grond dingen op te bouwen. We gaan aan de slag met Continuous Delivery, dat is geautomatiseerd beheer, en met de Hybride Cloud. Verder houd ik me bezig met de implementatie van Kubernetes, serverless applicaties en de virtuele werkomgeving. Wel zo handig nu een veel collega's vanuit huis werken.”

Wat doe je als je niet aan het werk bent? Wat zijn je hobbies?

“Ik houd van lekker eten en zo nu en dan lekker een spannende film kijken. Ik kijk dan vooral actiefilms of thrillers. Verder ga ik regelmatig wandelen.”

Ook werken bij AddComm?

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe uitdaging en ben je enthousiast geworden door het verhaal van Johan? Kom ook werken bij AddComm! In ons familiebedrijf heerst een innovatieve cultuur met veel ruimte voor eigen inbreng. Of je nou aan de slag gaat als Machine Operator in de productie of als Consultant op kantoor.

Meer weten?
Wij reageren
binnen 24 uur.

Of. Bel mij terug.