Webpresentment

Klantspecifieke gegevens online presenteren in een beveiligde webomgeving: webpresentment is een buitengewoon effectief communicatiemedium. Want deze gegevens zijn altijd beschikbaar en de klant bepaalt zelf wanneer hij ze inziet.

AddComm biedt diverse oplossingen waarmee u dit medium eenvoudig combineert met andere distributiekanalen.

Structureer uw documentenstroom met DocMinds

Verstuurt uw organisatie veel correspondentie? Breng dan structuur in uw communicatie met DocMinds, het krachtige documentbeheersysteem van AddComm. Vanuit één systeem verstuurt u al uw brieven en mailings. Via print en mail, maar ook via digitale media als e-mail, online archiving en webpresentment.

Multichannel DM met Web2Connect

Verstuur indrukwekkende, gepersonaliseerde mailings met Web2Connect. Maak daarbij gebruik van een handige webapplicatie voor het ontwerpen, produceren en versturen van al uw mailings. Fysiek via print en mail, maar ook digitaal via bijvoorbeeld e-mail, webpresentment en sms.

EZ-Bill, uw multichannel palet betaalopties

Iedere klant heeft zo zijn voorkeur als het om betalen gaat. Met EZ-Bill via AddComm biedt u voor iedereen de juiste betaalmogelijkheid, vanuit één overzichtelijk systeem. Fysiek via de acceptgiro per print en mail. Digitaal met FiNBOX en DigiAccept via webpresentment of e-mail. Inclusief reminders via bijvoorbeeld sms.

UPO service voor pensioenfondsen

Voor pensioenfondsen ontwikkelde AddComm de unieke UPO service voor de verspreiding van het Uniform Pensioen Overzicht (UPO). Hiermee kunnen klanten kiezen of zij hun UPO ontvangen via print en mail, e-mail of webpresentment.

Gepersonaliseerde afvalwijzer voor gemeenten

Een persoonlijke afvalwijzer op postcode en huisnummer. Maar ook meer overzicht en flexibiliteit. Dit bieden gemeenten met de AfvalWijzer van AddComm. Fysiek via print en mail, digitaal via e-mail en web presentment. En desgewenst automatische afvalreminders via sms.