SMS

Met sms heeft u een krachtig, persoonlijk en snel medium in handen om te communiceren met uw relaties.

Even snel een berichtje naar uw klant sturen dat de nieuwe catalogus is te downloaden. Of dat een actie binnenkort afloopt of een factuurdatum verstrijkt… AddComm biedt zo'n sms-service in diverse oplossingen voor multichannel communicatie.

Multichannel DM met Web2Connect

Verstuur indrukwekkende, gepersonaliseerde mailings met Web2Connect. Maak daarbij gebruik van een webapplicatie voor het ontwerpen, produceren en versturen van al uw mailings. Fysiek via print en mail, maar ook digitaal via bijvoorbeeld e-mail, webpresentment en sms.

EZ-Bill, uw multichannel palet betaalopties

Iedere klant heeft zo zijn voorkeur als het om betalen gaat. Met EZ-Bill via AddComm biedt u voor iedereen de juiste betaalmogelijkheid, vanuit één overzichtelijk systeem. Fysiek via de acceptgiro per print en mail. Digitaal met FiNBOX en DigiAccept via webpresentment of e-mail. Inclusief reminders via bijvoorbeeld sms.

Gepersonaliseerde afvalwijzer voor gemeenten

Een persoonlijke afvalwijzer op postcode en huisnummer. Maar ook meer overzicht en flexibiliteit. Dit bieden gemeenten met de AfvalWijzer van AddComm. Fysiek via print en mail, digitaal via e-mail en web presentment. En desgewenst automatische afvalreminders via sms.