Scannen

Al uw binnenkomende post volledig digitaal beschikbaar maken. Of de antwoordkaarten van een DM-actie automatisch verwerken. Dit kan allemaal met de scandiensten van AddComm.

Bij AddComm vindt u de juiste oplossing voor multichannel communicatie. Niet alleen voor uw uitgaande correspondentie, maar ook binnenkomende.

Print en mail respons via barcode scannen

De barcode scanservice vormt het ideale verlengstuk voor DM-acties via Print & Mail en Web2Connect via AddComm. Klanten of prospects sturen een antwoordkaart met een unieke barcode naar ons antwoordnummer. Met de barcode scanservice verzamelen wij de respons, we scannen de barcodes en geven u direct overzicht van de binnengekomen reacties via een handige online tool.
 

Documenten scannen voor uw documentbeheer en archief

Met DocMinds via AddComm beschikt uw organisatie over een krachtig digitaal documentbeheersysteem. Voor uw uitgaande communicatie via multichannel, maar bijvoorbeeld ook voor de binnenkomende post. Want met de document scanservice van AddComm heeft u alle papieren documenten meteen ook digitaal beschikbaar én - nog belangrijker - vindbaar!