Print en Mail

Uw correspondentie en direct marketing (DM) acties gepersonaliseerd printen en versturen per post. Van eenvoudige brief tot en met compleet mailpack op maat.

Dit kan met Print & Mail via AddComm. Complete dienstverlening voor het printen en verzenden. Inclusief een overzichtelijke webapplicatie voor het beheren en volgen van het hele proces, vanaf adresselectie tot en met productie.

Structureer uw documentenstroom met DocMinds

Verstuurt uw organisatie veel correspondentie? Breng dan structuur in uw communicatie met DocMinds, het krachtige documentbeheersysteem van AddComm. Vanuit één systeem verstuurt u al uw brieven en mailings. Via print en mail, maar ook via digitale media als e-mail, online archiving en webpresentment.

Multichannel DM met Web2Connect

Verstuur indrukwekkende, gepersonaliseerde mailings met Web2Connect. Maak daarbij gebruik van een handige webapplicatie voor het ontwerpen, produceren en versturen van al uw mailings. Fysiek via print en mail, maar ook digitaal via bijvoorbeeld e-mail, webpresentment en sms.

Gepersonaliseerde afvalwijzer voor gemeenten

Een persoonlijke afvalwijzer op postcode en huisnummer. Maar ook meer overzicht en flexibiliteit. Dit bieden gemeenten met de AfvalWijzer van AddComm. Fysiek via print en mail, digitaal via e-mail en web presentment. En desgewenst automatische afvalreminders via sms.