Email

E-mail is niet meer weg te denken voor zakelijke correspondentie en direct marketing. Veel mensen lezen hun mail beter dan de post. Bedrijven en organisaties besparen kosten door via de e-mail te communiceren met hun klanten.

De meeste bedrijven en organisaties communiceren multichannel: fysiek via print en mail en digitaal via bijvoorbeeld e-mail. AddComm biedt diverse oplossingen waarmee u multichannel communiceert vanuit één systeem.

Structureer uw documentenstroom met DocMinds

Verstuurt uw organisatie veel correspondentie? Breng dan structuur in uw communicatie met DocMinds, het krachtige documentbeheersysteem via AddComm. Vanuit één systeem verstuurt u al uw brieven en mailings. Via print en mail, maar ook via andere media als e-mail, online archiving en webpresentment.

Multichannel DM met Web2Connect

Verstuur indrukwekkende, gepersonaliseerde mailings met Web2Connect. Maak daarbij gebruik van een handige webapplicatie voor het ontwerpen, produceren en versturen van al uw mailings. Fysiek via print en mail, maar ook digitaal via bijvoorbeeld e-mail, webpresentment en sms.

Billing, uw multichannel palet betaalopties

Iedere klant heeft zo zijn voorkeur als het om betalen gaat. Met billing via AddComm biedt u voor iedereen de juiste betaalmogelijkheid, vanuit één overzichtelijk systeem. Fysiek via de acceptgiro per print en mail. Digitaal met FiNBOX en DigiAccept via webpresentment of e-mail. Inclusief reminders via bijvoorbeeld sms.