AddComm

Blog

Let’s Connect met productiemedewerker handinpak Prekisha

share

Brochures, facturen, brieven, direct mails met incentive, enveloppen in de huisstijl van de organisatie. Voordat al deze klantcommunicatie-uitingen bij jou op de deurmat vallen, is er bij AddComm al een heel proces aan vooraf gegaan. Alle documenten worden bij ons op locatie geprint, machinaal gecouverteerd of handmatig ingepakt en verzonden. En daar spelen onze medewerkers een hele belangrijke rol in. De hoogste tijd dus om de mensen achter AddComm aan je voor te stellen in de blogreeks ‘Let’s Connect’. Deze maand stellen we onze productiemedewerker handinpak Prekisha Hirasingh aan je voor.

Een sociaal netwerk opbouwen in Nederland

Prekisha is geboren in Paramaribo (Suriname) en is in 2018 voor de liefde verhuisd naar Nederland: “Na mijn komst in Nederland wilde ik hier heel graag integreren. Mijn eigen geld verdienen en een sociaal netwerk opbouwen. En dus ging op zoek naar werk. Mijn vriend Mike kende AddComm van de tijd dat ze nog in Breukelen zaten -hij heeft er toen gewerkt als vakantiekracht- en raadde mij aan om daar te solliciteren. En gelukkig werd ik aangenomen. Ik ben in juni 2021 gestart als oproepkracht en inmiddels heb ik een jaarcontract met vaste uren gekregen (38 uur per week). Daar ben ik best trots op, want ik had nog helemaal geen ervaring in deze branche. Ik word elke dag weer uitgedaagd om nieuwe dingen te leren en opdrachten juist én op tijd af te leveren. Dat werkt motiverend”, vertelt Prekisha. Een ander voordeel van werken bij AddComm volgens Prekisha: “Mijn gezellige collega’s en de werktijden. Ik werk namelijk van 10.00 tot 18.30 uur, waardoor ik nooit in de file sta! Dat is wel echt een pluspunt, aangezien Nieuwegein – Amersfoort normaal gesproken best een druk traject is.”

“Snelheid moet in mijn ogen nooit voor kwaliteit gaan. Ik doe dan ook regelmatig steekproeven om de kwaliteit te checken. Zitten de juiste brieven en bijlagen wel in de juiste envelop?”

– Prekisha Hirasingh, productiemedewerker @ AddComm

Leading Customer Communication: klanttevredenheid en kwaliteit staan op 1

Op de afdeling handinpak is geen dag hetzelfde. “Het is nooit rustig, soms wel extreem druk. Maar daar mogen de kwaliteit en klanttevredenheid niet onder lijden. Klanten vinden het belangrijk dat de post op tijd wordt verstuurd. En het is vervolgens aan mij en mijn collega’s om alle klantopdrachten op tijd de deur uit te krijgen en klanten tevreden te houden. Die uitdaging vind ik leuk en motiverend”, vertelt Prekisha. Ze vervolgt: “Gelukkig sta je er bij AddComm nooit alleen voor. Er is altijd wel iemand bereid om je te ondersteunen. En er is ook tijd voor een grapje tussendoor. We doen het echt samen en dat vind ik ook heel belangrijk. Want snelheid moet in mijn ogen nooit voor kwaliteit gaan. Dan ontstaat er een onderlinge competitie, waardoor je fouten maakt en de kwaliteit daalt. Ik doe dan ook regelmatig steekproeven om de kwaliteit te checken. Zitten de juiste brieven en bijlagen wel in de juiste envelop? Als je dan aan het einde van de week alle opdrachten hebt weggewerkt met z’n allen, geeft dat echt een kick! Je hebt het weekend dan echt verdiend.”

Werken bij AddComm: “Ik doe ertoe en voel mij als medewerker belangrijk”

“In de afgelopen 4 jaar heb ik meerdere banen gehad in winkels en als administratief medewerker. Maar de onderlinge sfeer en verbondenheid die ik bij AddComm voel, ben ik nog niet vaak tegengekomen. Ik voel mij echt belangrijk als medewerker. Ik doe ertoe. En dat zie je ook terug in de waardering die je krijgt. Er zijn genoeg faciliteiten die je werk leuker maken. Zoals de inhouse gym, fruit op de werkvloer en meerdere personeelsuitjes per jaar. En je krijgt ook de ruimte om beter te worden in je werk en door te groeien. Maar voorlopig kan ik nog heel veel leren op de inpakafdeling. Zoals het inscannen van inkomende stukken. Daar heb ik nog geen ervaring mee. Maar als ik dat wel wil leren, krijg ik wel de ruimte om mee te lopen met collega’s, zodat ik het ook onder de knie krijg.”

Wil jij net als Prekisha ook een belangrijke bijdrage leveren aan het beter, slimmer en overzichtelijker maken van de klantcommunicatie voor onze klanten? We zijn bij AddComm altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze vacatures en solliciteer. Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laat ons je meer vertellen over:

Let’s Connect met productiemedewerker handinpak Prekisha

Leonie van der Veen
CEO AddComm

share

AddComm
Trendrapport

Technologie heeft de afgelopen jaren de manier waarop bedrijven en klanten met elkaar omgaan volledig op zijn kop gezet. Het gedrag en de voorkeuren van klanten veranderen door technologische innovaties namelijk continu. En ook de komende vijftien jaar blijft dat zo. Ben jij klaar voor de consument van 2035; een klant die steeds veeleisender wordt in hun verwachtingen ten aanzien van service?!

 

Ontvang nu

AddComm

Gerelateerde blogs