AddComm

BLOG

Let’s Connect met productiemedewerker Jeroen

share

Met de kennis en expertise van onze medewerkers maken we complexe klantcommunicatie simpel en overzichtelijk. Zo zorgen wij ervoor dat jij jouw klant gegarandeerd bereikt. Juist omdat onze medewerkers zo belangrijk zijn in het proces, stellen we in de Let’s Connect blog de mensen achter AddComm aan je voor. Tiende in de reeks is onze productiemedewerker Jeroen van der Houwen.

De werkweek van productiemedewerker Jeroen

Alle fysieke klantcommunicatie in boekvorm, van cursus- en lesmateriaal tot proefboeken, komt voorbij op de afdeling Books waar Jeroen alweer twee jaar werkzaam is: “Samen met het team ben ik verantwoordelijk voor het op tijd printen, inbinden, afwerken en verzenden van allerlei soorten boeken. Van lesmateriaal voor basis- en mbo-scholen in Nederland en België tot cursusmateriaal voor de reddingsbrigade of vakmensen in de bouw. Op drukkere momenten werken we met z’n drieën; ik ben dan verantwoordelijk voor de werkvoorbereiding en het snijwerk, mijn collega voor het inbinden en afwerken van de boeken en mijn andere collega voor het verzenden. Maar op rustige momenten pak ik het hele proces in mijn eentje op. Dan communiceer ik met de printshop, plan ik de werkzaamheden in, heb ik contact met klanten over lopende en afwijkende orders én draai ik dus volop mee in de productie. Dat is best een grote verantwoordelijkheid, maar die pak ik graag met beide handen aan.”

Challenge: voldoening blijven halen uit mijn werk

Jeroen wil alles uit het leven halen dat erin zit. En dat geldt ook voor zijn werk, vertelt hij: “Sommige mensen verrichten een paar handelingen, halen hun geld op en gaan naar huis. Maar ik haal daar geen voldoening uit. Ik wil mij ontwikkelen en zo mijn steentje bijdragen binnen het bedrijf. En bij AddComm krijg je die kans ook, als je laat merken dat je bepaalde ambities hebt. Toen ik begon bij AddComm viel er nog een hoop te verbeteren op onze afdeling. Gelukkig kwam Bert bij ons werken en samen met hem heb ik in twee jaar tijd een hele strakke afdeling neergezet. Best een hele druk en verantwoordelijkheid; maar die pakte ik graag met beide handen aan. In het begin had ik nog vaak knikkende knieën of ik alles wel op tijd de deur uit kreeg, maar nu heb ik daar een goede werkwijze in gevonden. En op die ontwikkeling ben ik enorm trots; die neemt niemand mij meer af!”

Werken bij AddComm: work hard, play hard

“Het is best hard werken bij AddComm, maar daar staat gelukkig ook heel veel plezier tegenover. Er worden leuke feestjes georganiseerd –zoals tuinfeestjes en borrels- en de feestdagen worden bijvoorbeeld gevierd met lekker eten en een sinterklaasfeest voor de kinderen van medewerkers. Maar ook resultaten worden gevierd. Gaat het goed met AddComm, dan gaat het ook goed met het personeel. Het harde werken wordt hier echt beloond, bijvoorbeeld met een winstuitkering. Daarnaast is AddComm ook heel erg bezig met het vergroten van het werkgeluk van medewerkers. Een tool die we daarvoor gebruiken is de Predictive Index. Daarbij kijken ze naar je vaardigheden en hoe je het beste ingezet kan worden binnen de organisatie. Uit de PI kwam dat ik een echte controller ben, houd van aanpakken, ondernemend ben en dat ik houd van divers werk. Om mijn eigen werkgeluk te vergroten, ben ik zelf ook aan het onderzoeken wat ik precies wil. De Predictive Index is hiervoor wel een goede leerschool geweest.”

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming of juist voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laat ons je meer vertellen over:

Let’s Connect met productiemedewerker Jeroen

Leonie van der Veen
CEO AddComm

share

Gerelateerde blogs