AddComm

BLOG

Let’s Connect met productiemanager Bert

share

De kracht van AddComm is het leggen van verbindingen. In partnerships met onze klanten én tussen ieder denkbaar communicatiemiddel. Want door onze kennis te verbinden aan de processen van onze klanten maken we complexe klantcommunicatie simpel en overzichtelijk. Hoe? Met de kennis en expertise van onze medewerkers. De hoogste tijd dus om de mensen achter AddComm aan je voor te stellen. Vierde in de reeks is onze productiemanager Bert Buurma.

Van Groningen naar Amersfoort

Hoe je vanuit Groningen bij AddComm terechtkomt? Volgens Bert is het een kwestie van de juiste uitdaging tegenkomen: “Sommige mensen verklaren mij voor gek dat ik elke dag 3,5 uur in de auto zit, maar voor de juiste uitdaging heb ik dat gewoon over. Bij AddComm krijg ik namelijk de vrijheid om mijn functie en het reilen en zeilen op de afdeling naar mijn eigen hand te zetten, waardoor ik het ook een beetje zie als mijn eigen onderneming. En zo zit ik ook in de wedstrijd. Ik wil er echt iets moois van maken en daar focus ik mij dan ook volledig op. En die aanpak blijkt te werken, want we halen de deadlines, ik zorg dat iedereen aan het werk is en dat alle geprinte klantcommunicatie voldoet aan de kwaliteitseisen.”

Productiemanager Bert zorgt dat alles op rolletjes loopt in de productiehal

“Als productiemanager bij AddComm stuur ik de boel aan en zorg ik dat iedereen zijn of haar werk op de juiste manier uitvoert. Kwaliteit en continuïteit zijn daarbij heel belangrijk. Ik ben trouwens niet zo’n type manager die alleen maar op kantoor zit, ik sta het liefst gewoon tussen de mensen. Zo krijg je namelijk écht mee wat er gebeurt en kan je de drive op de vloer een beetje oppeppen, zodat de deadlines gehaald worden. Daarom werk ik zelf ook mee op de werkvloer”, vertelt Bert over zijn rol als productiemanager.

Wat heeft hij de afgelopen jaren gedaan om het productieproces te verbeteren? Bert: “Ik heb van Leonie de vrijheid gekregen om de productie naar mijn eigen hand te zetten. Hierdoor zijn er veel dingen veranderd. Ik heb het logistieke proces opnieuw ingericht en machines verplaatst. Daarnaast heb ik ervoor gezorgd dat alle medewerkers allround productiemedewerkers zijn geworden, zodat ze elk onderdeel van het proces beheersen en je makkelijker kunt rouleren. Iedereen is bij ons gelijk; je moet het immers met elkaar doen. In het begin riepen al die veranderingen natuurlijk wel wat weerstand op, maar nu denk ik dat iedereen er wel blij mij is. Het heeft namelijk wel iets opgeleverd, in positieve zin: een gestroomlijnder proces, deadlines worden vaker gehaald en de overall kwaliteit is verbeterd.”

Challenge

Hoe Bert zichzelf uitdaagt om in een steeds complexere wereld klantcommunicatie simpel te maken? We vroegen het hem: “Bij AddComm werken we aan de toekomst; alles wordt gedigitaliseerd en we blijven vooroplopen in de oplossingen die we bieden. Zelf probeer ik elke dag weer het productieproces bij AddComm te verbeteren. Door kleine dingen steeds efficiënter te maken. Ik ben dan ook een type dat vooruitkijkt én -denkt! Dan krijg je ook weleens de situatie dat ze van kantoor met bepaalde ideeën komen, die ik in mijn hoofd eigenlijk allang bedacht had. En gelukkig krijgen we bij AddComm ook de vrijheid om die ideeën dan uit te voeren! Ik kan dan ook niet anders zeggen dan dat ik dankbaar ben dat ik de kans heb gekregen om hier aan de slag te gaan.”

Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming of juist voor jouw carrière kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laat ons je meer vertellen over:

Let’s Connect met productiemanager Bert

Leonie van der Veen
CEO AddComm

share

AddComm
Whitepaper

AddComm maakt in een steeds complexere wereld klantcommunicatie simpel. We verbinden nieuwe technologieën aan bestaande om zo optimale klantcommunicatie te creëren. Benieuwd hoe je van jouw facturatieproces een krachtige klantbeleving maakt? Download dan onze whitepaper.

 

Download nu

AddComm

Gerelateerde blogs