AddComm

Blog

Let’s Connect met officemanager Tatum van Koot

share

Onze kracht? Dat is het leggen van verbindingen. In partnerships met onze klanten én tussen ieder denkbaar communicatiemiddel. Door onze kennis te verbinden aan jouw processen maken we complexe klantcommunicatie simpel én overzichtelijk. De verbindende factor in dit proces? Dat zijn onze medewerkers. We stellen ze je dan ook graag aan je voor in de blogreeks ‘Let’s Connect’. Deze maand vertelt het jongste lid van de AddComm familie, Tatum van Koot, hoe het is om bij AddComm te werken als officemanager.

Een sprong in het diepe


De Instagrampagina van AddComm -waar je niet alleen de zakelijke kant van het bedrijf ziet, maar ook de gezelligheid onderling- gaf voor Tatum de doorslag om te solliciteren bij AddComm: “Maar ook het afwisselende takenpakket én de ballenbak scoorden punten bij mij. Wie wil dat nou niet?!” vertelt ze. “Toch vond ik het best spannend om het werkveld in te gaan. Ik ben net afgestudeerd en vrij jong, dus het is best nog even zoeken naar wat je precies wil en wat je leuk vindt. Maar gelukkig werd ik bij AddComm goed ontvangen en heb ik mijn draai inmiddels gevonden. Ik ben er dan ook trots op dat ik mijzelf elke week weer verder ontwikkel. Als persoon en als officemanager.”

De werkweek van officemanager en receptioniste Tatum van Koot


“Als officemanager bij AddComm kan je ’s ochtends nog niet vertellen wat je ’s middags gaat doen. En dat vind ik het leukste aan mijn werk. Het is heel variërend”, vertelt Tatum. Wat ze dan zoal doet? Tatum: “Tijdens zonnige -warme- dagen is het eerste wat ik doe de airco’s aanzetten en de zonneschermen naar beneden laten zakken, zodat het op kantoor niet te warm wordt. Vervolgens check ik de verschillende mailboxen die ik beheer en zet ik alles door naar de juiste collega’s. En komt er een telefoontje binnen? Dan sta ik de klant vriendelijk te woord en verbind ik ze door naar de juiste collega. Ook stuur ik onze schoonmakers aan, bestel ik kantoorartikelen, verjaardagcadeaus en de boodschappen voor de lunch, organiseer ik diverse borrels én ondersteun ik onze hr-manager Inge met diverse hr- en administratieve werkzaamheden. Denk hierbij aan het registreren van ziekmeldingen, het bijhouden van de verlofuren en het plaatsen van vacatures.”

Verbindingen leggen tussen klanten en onze medewerkers


“Als receptioniste en officemanager ben ik de eerste persoon die mensen zien of spreken wanneer ze in contact komen met AddComm. Vervolgens leg ik -zo snel mogelijk- de verbinding naar één van mijn collega’s, zodat zij de klant of sollicitant verder kunnen helpen. Ondanks dat het contact vaak maar kort is, vind ik het wel heel belangrijk dat mensen vriendelijk worden ontvangen en te woord worden gestaan. En dat ze ook weer met een goed gevoel de telefoon ophangen, de deur uitlopen of een e-mail lezen” vertelt Tatum over hoe zij onze pijler ‘Connect’ terugziet in haar dagelijkse werk.

“Elke keer weer de juiste verbinding maken; dat is mijn uitdaging.”

– Tatum van Koot, officemanager @ AddComm

Werken bij AddComm: we doen het echt samen


In onze ballenbak staat de leus ‘Work hard, play hard’ op de muur. Hoe Tatum dat terugziet in haar werk? “We werken hier superhard met elkaar, en tegelijkertijd is hier ook alle ruimte om het heel gezellig met elkaar te hebben! We doen het echt met z’n allen en zijn één team. Zo hebben we de afgelopen tijd meerdere keren meegedraaid op de productieafdeling om de werkdruk daar te verminderen. Samen zorgen we ervoor dat alle klantcommunicatie op tijd en op de juiste manier bij de klant van de klant terechtkomt. Wat ik ook heel leuk vind aan het werken bij AddComm? Dat we heel veel van elkaar leren. En elkaar uit blijven dagen. Stel; ik weet niet of ik bepaalde werkzaamheden wel zie zitten, omdat ik bang ben dat ik het niet kan, dan is er altijd wel iemand die zegt ‘je kan het!’. Dat geeft je dan toch de energie om ervoor te gaan.”

Wil jij net als Tatum ook een belangrijke bijdrage leveren aan het beter, slimmer en overzichtelijker maken van de klantcommunicatie voor onze klanten? We zijn bij AddComm altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk onze vacatures en solliciteer. Ben je benieuwd wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laat ons je meer vertellen over:

Let’s Connect met officemanager Tatum van Koot

Leonie van der Veen
CEO AddComm

share

AddComm
Trendrapport

Technologie heeft de afgelopen jaren de manier waarop bedrijven en klanten met elkaar omgaan volledig op zijn kop gezet. Het gedrag en de voorkeuren van klanten veranderen door technologische innovaties namelijk continu. En ook de komende vijftien jaar blijft dat zo. Ben jij klaar voor de consument van 2035; een klant die steeds veeleisender wordt in hun verwachtingen ten aanzien van service?!

 

Ontvang nu

AddComm

Gerelateerde blogs