Digitalisering van transactionele communicatie - verbeter het huurincasso proces


Whitepaper digitalisering van transactionele communicatie

Digitalisering van transactionele communicatie staat in de meeste (semi)overheidsorganisaties hoog op de agenda. Maar hoe pak je dat aan?

In deze gratis whitepaper vertellen we je alles over onze visie op de overheidsorganisatie van de toekomst en de aanpak voor digitale transactionele communicatie.

Meer informatie over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.

T. 033 - 454 9000 | E. info@addcomm.nl

Whitepaper digitalisering van transactionele communicatie

Het DNA van AddComm

Klantcommunicatie eenvoudig maken. Dat is wat wij doen. Elk individu bereiken hoe hij dat wil, wanneer hij dat wil en met de juiste informatie. Ontvangst verzekerd. Met de mentaliteit van een familiebedrijf en innovatie als werkwijze.

afbeelding van de ceo van addcomm

Leonie van der Veen

CEO AddComm Group

Communicatie anno 2020

Communicatie vandaag de dag is tweerichtingsverkeer. De huurder verwacht proactieve communicatie, afgestemd op zijn voorkeuren. Hij kiest het kanaal en verwacht snel en gemakkelijk contact op te kunnen nemen met jouw organisatie. Kortom, de huurder is in control en stelt hoge eisen.

Download de gratis whitepaper

De ervaren klantcommunicatie experts bij AddComm helpen organisaties zoals belastingsamenwerkingen of incassopartijen met hun digitale transformatie.

Met flexibele en toekomstbestendige software vormen we de brug naar de toekomst. In deze whitepaper lees je er alles over.

Whitepaper digitalisering van transactionele communicatie