DigiAccept

Online factureren en incasseren

DigiAccept is het meest uitgebreide systeem voor online factureren en incasseren. Uniek is dat DigiAccept digitale acceptgiro's/facturen verstuurt via het kanaal dat uw debiteur het beste bereikt: E-mail, SMS, Facebook, Twitter of een multichannel combinatie. Ook biedt DigiAccept u de meeste betaalmogelijkheden: iDeal, PayPal, Creditcard, een betalingsregeling of elektronische machtiging (e-mandate). Hierdoor behaalt u met DigiAccept de hoogste incassoresultaten.

Zo werkt DigiAccept

Met DigiAccept heeft u betalingen van klanten sneller op uw rekening staan, op deze digitale acceptgiro staan namelijk alle gegevens al ingevuld. Uw klanten hoeven dus geen gegevens over te nemen en kunnen met een paar muisklikken betalen. Snel, eenvoudig en veilig, dat weten uw klanten te waarderen.

100% Veilig

Betalen met DigiAccept is 100% veilig. DigiAccept wordt jaarlijks getoetst op veiligheid door de De Nederlandsche bank en de creditcardmaatschappijen. Uw klanten maken voor de betaling gebruik van het zeer goed beveiligde internetbankieren van hun eigen bank.

DigiAccept Callcenter

DigiAccept Callcenter is een unieke toepassing voor callcenters. Hiermee kan uw callcentermedewerker bij uw klant een betaling van een openstaande factuur, middels DigiAccept, initiëren. Vervolgens stuurt hij de DigiAccept uit en kan uw klant de betaling voldoen. De callcentermedewerker heeft daarna direct inzicht of de betaling is binnengekomen. Indien een klant de betaling niet meteen kan of wil voldoen is het mogelijk om een betalingsregeling te treffen. Dit uiteraard binnen de door u gestelde kaders (termijnen en bedrag). Na het uitsturen van de DigiAccept met het eerste termijnbedrag zullen de DigiAccepten, met de volgende termijnbedragen, automatisch worden verzonden. Een unieke toepassing die veel administratieve rompslomp voorkomt.

De voordelen van DigiAccept

  • Meerdere betaalmogelijkheden: iDeal, PayPal, Creditcard, betaalregeling of elektronische machtiging (e-mandate)
  • Kortere incassotijd
  • Lagere incassokosten
  • Herkenbaar: opmaak helemaal in uw huisstijl
  • Realtime rapportages via uw eigen portal
  • Werkt perfect samen met andere betaalmiddelen

DigiAccept in de praktijk

Ontdek wat toonaangevende bedrijven en organisaties doen met DigiAccept in de praktijkcases.

Bekijk ook de consumentenwebsite van DigiAccept.

Stap over op DigiAccept

Benieuwd naar de mogelijkheden van DigiAccept via AddComm? Neem dan contact met ons op of bel: 033 454 9000.