Verzenders

Sneller afrekenen én extra klantcontact

Met DigiAccept, het meest uitgebreide systeem voor online factureren en incasseren, betalen uw klanten sneller en bespaart u flink op de kosten. Tegelijkertijd creëert u met DigiAccept een extra contactmoment om relevante informatie bij uw klanten onder de aandacht te brengen. U bepaalt namelijk zelf de vormgeving en de inhoud van de DigiAccept.

Geautomatiseerd verzendproces

DigiAccept heeft de unieke eigenschap automatisch te kunnen samenwerken met andere betaalwijzen, zoals FiNBOX en acceptgiro's/facturen per post. Dit betekent dat u vanuit één databasebestand al uw facturen kunt verzenden via verschillende kanalen. U bepaalt zelf hoe u DigiAccept inzet: als primair betaalmiddel, als betaaloptie voor uw klant naast andere kanalen of als incasso-opvolger. Zelfs wanneer een e-mail met DigiAccept onbezorgbaar is, door een foutief adres of een volle inbox, wordt de factuur via een ander kanaal aangeboden. Bijvoorbeeld via de post, zodat uw facturatieproces geen vertraging oploopt.

DigiAccept als automatische incasso-opvolger

Win incassotijd door de DigiAccept als standaard opvolger in te zetten na een niet-geslaagde automatische incasso. U bespaart uzelf de rompslomp van het opmaken van aparte databasebestanden en biedt klanten de kans het bedrag via een andere bankrekening te voldoen.

DigiAccept heeft automatisch vangnet

Sommige klanten betalen ondanks het betaalgemak van DigiAccept standaard pas na een herinnering. Andere kunnen niet met DigiAccept betalen, omdat ze geen (correct) e-mailadres hebben. Voor beide klanttypen kan een papieren betaalherinnering of acceptgiro fungeren als automatisch vangnet.

Uw voordelen van DigiAccept

  • Automatische incasso van betaaltermijnen
  • Individuele betaalafspraken maken binnen zelf te definiëren kaders
  • Verkrijgen van een elektronische machtiging (e-mandate)
  • Betere, snellere en voordeligere incasso
  • Vanuit één databasebestand ál uw vorderingen efficiënter versturen
  • Vormgeving in uw eigen huisstijl
  • Besparing op drukwerk-, productie- en frankeringskosten
  • Geen tijdverlies met het opsporen en rechtzetten van administratieve fouten door de voorgecodeerde betaalkenmerken
  • Mogelijkheid tot gerichte incasso-opvolging

Neem zelf de proef op de som

Doe de test en klik hier voor een demo. Vul daarna uw e-mailadres in en ervaar zelf hoe snel, eenvoudig en veilig betalen met DigiAccept is.

Kies ook voor gemak, eenvoud en veiligheid

Kies net als steeds meer organisaties voor DigiAccept, de grootste aanbieder van digitale acceptgiro's/facturen. Neem voor meer informatie contact met ons op of bel: 033 - 454 9000.