Betaallink versturen

Een betaallink versturen doe je met DigiAccept via e-mail, SMS, WhatsApp, chat, op een factuur of ieder ander kanaal wat je wilt toevoegen.

Vraag vrijblijvend een demo van DigiAccept aan door één van onze consultants of lees verder op deze pagina voor meer informatie.

T. 033 - 454 9000 | E. info@addcomm.nl

Demo DigiAccept

Betaallink versturen via ieder kanaal

Een betaallink in je digitale communicatie

Een betaallink komt vaak voor in digitale communicatie. Zo kun je een betaallink versturen per e-mail of een betaallink versturen per SMS, maar ook via WhatsApp of de chat op je website kun je een betaallink versturen.

DigiAccept is de oplossing van AddComm voor het versturen van een betaallink. DigiAccept is geïntegreerd in het omnichannel communicatieplatform Flowize. Met Flowize kun je via ieder gewenst kanaal berichten verzenden. Zo kun je een DigiAccept betaallink via elk kanaal versturen.

Een betaallink op je factuur

Naast alle digitale kanalen, kun je met DigiAccept ook een betaallink op je geprinte factuur plaatsen door een QR-code. Hierbij wordt een QR-code op de factuur geplaatst waar de betaallink in is verwerkt.

Als de debiteur de QR-code scant, komt hij direct op de betaalpagina terecht. Hier kan hij snel, eenvoudig en veilig de factuur in twee klikken voldoen. De status van de betaling wordt vervolgens realtime weergegeven in het DigiAccept Dashboard.


De betaalmethoden na het verzenden van een betaallink

Een DigiAccept betaallink is op veel verschillende manieren te betalen. De volgende betaalmethoden kunnen worden aangeboden:

iDEAL: de meest gebruikte manier van online betalen. Na het klikken op de betaallink of het scannen van de QR-code op de factuur, opent een scherm waar de gebruiker wordt gevraagd een betaalmogelijkheid te selecteren. Nadat de gebruiker voor iDEAL heeft gekozen, kan het betaalverzoek worden voldaan.

Creditcard: betalen met een creditcard is ook mogelijk, indien je als bedrijf deze betalingsmogelijkheid wilt aanbieden. Die beslissing is natuurlijk aan jou.

Automatische incasso: je klant kan er ook voor kiezen om voortaan via een automatische incasso te betalen. Zo hoef je nooit meer een betaallink naar deze klant te sturen. Hij kan hier eenvoudig een elektronische machting (of e-mandate) voor afgeven.

Betaalregeling: binnen de door jou ingestelde parameters, kan een klant een betaalregeling afspreken.

AfterPay: bied je klanten het ultieme betaalgemak en volledige zekerheid door betaling met AfterPay aan te bieden via DigiAccept. Je klanten betalen pas nadat zij het product hebben ontvangen. Zo bied je de beste ervaring in een belangrijk gedeelte van de customer journey: de betaling.


Verbeter je Credit Management met DigiAccept en Flowize

Veel grote bedrijven gebruiken een betaallink in het facturatieproces om hun cashflow te verbeteren. Door de eenvoud, het gemak en de snelheid, betalen consumenten sneller hun rekening.

Toch komt het voor dat een rekening niet betaald wordt. Misschien is de consument het vergeten of de rekening is zelfs niet aangekomen. Met het SaaS-platform Flowize biedt AddComm hier een oplossing voor.

Met Flowize automatiseer je alle communicatie in het Credit Managementproces, zoals in het voorbeeld hiernaast.

  1. Verstuur een betaallink via e-mail naar de debiteur.
  2. Flowize checkt of de e-mail wordt geopend, anders wordt de betaallink na 7 dagen per SMS verstuurd.
  3. Wordt er niet binnen 7 dagen betaalt? Dan verstuurt Flowize een telefonisch spraakbericht.
  4. Reageert de debiteur niet? Dan stuurt Flowize het verzoek naar AddComm om een geprinte factuur per post te versturen.
  5. De betaling wordt realtime verwerkt in DigiAccept en teruggegeven aan het financieel pakket waarmee je werkt.

Meer weten over het verzenden van een betaallink?

Demo DigiAccept