Betaallink per E-mail

Met DigiAccept verstuur je eenvoudig een betaallink per e-mail. Wil je naast e-mail nog andere kanalen inzetten? Ook dat is mogelijk.

Vraag vrijblijvend een demo van DigiAccept aan door één van onze consultants of lees verder op deze pagina voor meer informatie.

T. 033 - 454 9000 | E. info@addcomm.nl

Demo DigiAccept

Hoe werkt een betaallink per e-mail

Een betaallink is een dynamische link naar een webpagina. In de link zit allerlei informatie opgeslagen, zoals het bedrag wat de debiteur moet betalen en natuurlijk jouw IBAN-gegevens.

Een betaallink kun je per e-mail versturen, maar ook op andere manieren. Denk bijvoorbeeld aan chats, SMS of plaats een betaallink in een Mijn-omgeving. Deze laatste mogelijkheid wordt veel ingezet door organisaties in de (semi)publieke sector.

Een betaallink per e-mail is een slimme methode om klanten meer betaalgemak te bieden. Dit resulteert in meer en snellere betalingen waardoor de cashflow verbetert.

Een belangrijk voordeel van een betaallink is dat de debiteur zelf kan kiezen hoe hij betaald. Bijvoorbeeld via iDEAL, het afgeven van een elektronische machtiging, PayPal, of via een creditcard. Zelfs het afspreken van een betalingsregeling is mogelijk.


Automatiseer je Credit Management

AddComm ondersteunt organisaties met het automatiseren van hun Credit Management. Met onze oplossing DigiAccept versturen zij eenvoudig een betaallink via ieder kanaal.

Vervolgens verwerken wij realtime de status van de betaallink én het bericht en automatiseren de communicatie in het Credit Managementproces via het SaaS-platform Flowize.

Meer weten over een betaallink
per e-mail?

Demo DigiAccept