AfvalWijzer

Flexibeler inzamelen én beter communiceren over afval

Uw gemeente wil de afvalinzameling zo goed mogelijk organiseren en de inwoners hierover optimaal informeren. Dat kan met de gepersonaliseerde Afvalwijzer van AddComm: glasheldere communicatie over afval. Dat scheelt niet alleen telefoontjes, maar ook kosten.

Persoonlijke Afvalwijzer communiceert wel zo overzichtelijk

De traditionele afvalkalender is voor veel mensen een zoekplaatje. Met de gepersonaliseerde Afvalwijzer van AddComm verbetert de communicatie over afval en maakt u een zeer flexibele afvalinzameling mogelijk.

Zo werkt de persoonlijke Afvalwijzer

De gepersonaliseerde Afvalwijzer van AddComm geeft alle informatie over de inzamelplanning. Helemaal in de stijl van uw gemeente én gepersonaliseerd per huishouden. Inwoners zien dus precies de ophaalgegevens voor hun adres. Bovendien kunnen zij hun persoonlijke digitale Afvalwijzer opvragen via www.mijnafvalwijzer.nl. En kunt u zelfs uw inwoners attenderen op de ophaaldagen met alerts, e-mail of sms. Of ze het nog makkelijker maken met de gratis te downloaden AfvalWijzer app voor iPad, iPhone, Android- en Windowsphone.

Waarmerk Drempelvrij voor Afvalwijzer.nl

De website mijnafvalwijzer.nl voldoet aan de WR2-AA richtlijnen van het Waarmerk drempelvrij.nl. Dit betekent dat de website gebruikt kan worden door iedereen, ongeacht functiebeperking, senioriteit, browsergebruik of mediatoepassing. Daarnaast is de website door naleving van de richtlijnen sneller en effectiever. Kijk voor meer info op: https://www.accessibility.nl/ondersteuning/inspectie/site-1227

De voordelen van de persoonlijke Afvalkalender

  • Klantvriendelijk dankzij overzichtelijke, gepersonaliseerde informatie
  • Communicatie op maat: print, online, e-mail, sms of app
  • Lagere kosten
  • Flexibeler en sneller inzamelproces mogelijk
  • Minder vragen over afvalinzameling

De persoonlijke Afvalwijzer in de praktijk

Ontdek hoe gemeenten de communicatie over afvalinzameling verbeteren én kosten besparen met de gepersonaliseerde Afvalwijzer in de praktijkcases.

Stap over op de gepersonaliseerde Afvalwijzer

Benieuwd naar de mogelijkheden van de gepersonaliseerde Afvalwijzer via AddComm? Neem dan contact met ons op via: info@mijnafvalwijzer.nl of bel: 033-454 9000.